Dilek42 Merhaba kızlar hamilelikte karaciğer enzimleri yüksek çıkan oldumu ve bu kaşıntı kabusunu yaşayanlar? Geceleri resmen uyuyamıyorum bu arada 30+3 olduk
Akademisyenanne Dilek42 canim korkutmak istemem ama kuzenimde cikmisti. Doguma yakin bir haftada. Tam hatirlamiyorum haftasini. Bir ay hastanede yatti :/ insallah ilerlemez. Varsa caresi baktir mutlaka.
Neslihann88 Dilek42 kuzum bende aynı dertten muzdaribim akşam acil de baktirdim gebeliğe bağlı kaşıntı değil cildiyeye gidebilirsin dedi ne uyku var nede rahat biktim artık 😐😐
Gozdemalgac Dilek42 ben😂 tüm ilaçları kesti doktorum azaldı kaşınmalar. Ama uyuyamıyordum bile😊 neyseki ben iyiyim şimdi
Dilek42 Akademisyenanne normalde doktor kontrolü altında ilaç alıyordum kaşıntım geçince ilaca ara verdim bir ay sonra tekrar meydana geldi kaşıntılar 😞
Dilek42 Neslihann88 al benden de o kadar canım ihmal etme hemen baktır sende enzimlerine bu arada kaç haftalıksın?
Dilek42 Neslihann88 gündüzleri de yaşıyormusun canım kaşıntıyı yoksa geceleri daha çok mu ortaya çıkıyor
Serap46 Geçmiş olsun. Cilt nemsiz kaldığında çatlamaya yakın kaşıntı yaparmış. Çatlak kreminizi düzenli kullanıp bol su içiyor musunuz? Benim de hafiften kaşınmaya başladığında hemen çatlak kremimi tazeliyorum rahatlatıyor.