MinakAnne Kızlar daka başı bi sancı gelip gidiyor belimden karnıma vuruyor ağrı 36+2 haftaligiz ilk gebeligim
bus4sul MinakAnne şuan aynı durumdayız benimde bir dakikada bir belimden ağrı vuruyor ilk gebeliğim olduğu için doğum sancısınıda bilmiyorum😕 bende 38+1 haftalık hamileyim
Mucizegibi Canım ağrı düzenli geliyorsa doğum sancısı olabilir ama daha erken gibi bi doktora git istersen
bus4sul MinakAnne devam ediyor mu peki hala ağrın benim ki gidip geliyor düzensizlesince yalancı sancı oluyor. doktorum 35. haftadan itibaren düzenli olmadığı sürece tehlikeli degil demişti
Aleyyynavefa MinakAnne canim 36 haftadan itibaren erken dogum sayilmiyor . Haftam yaklastigi icin dogum sancisi olabilir birde dakikada bir belden giriyor diyosun dogum sancisina cok benziyor . Bence bir acile gitmende fayda var 🤷♀️
MinakAnne bus4sul Ara ara kalktığımda devam ediyo belimden karnıma uzandığımda sadece karnım sancilaniyor
Aleyyynavefa MinakAnne telas yapma sakın canım once sakin ol . Esin nerde ulasamaz misin bir sekilde ? Veya herhangi bir yakinina?
Fadiksamet MinakAnne ambulansi ara esin yoksa cunku anlattign gbiyse dogum sancisi gbi duruyor tabi gaz sancisi da olabilir
bus4sul MinakAnne haftan az değil 36. haftanı doldurmuşsun korkma canım. ama bi doktora gözüksen cok iyi olur
MinakAnne Aleyyynavefa EŞim kardeşinin başında hastanede refakatci olarak kalıyor ben bu olaya etkilendim die ağrım oldu diye düşünüyorum çünkü geçti
Cnncyn Bende bugün 38.haftaya girdim.belimde agnımda aynı adet olacakmış gibi agrı var.ama dinlenince geçti.gecmeyen agrılar için mutlaka doktora git