Yenianneeee61 sevlkuzey 6 buçuk aylık yani canım Rabbim analı babalı büyütsün Ne yanlış yaparsan yap en azından yanlışı yanlışla kapatmaya çalışmamışsın Sen iyi bir anne olucaksın..
sevlkuzey Yenianneeee61 şu dünya üzerinde bu şekilde düşünen insanların var olduğunu bilmek gerçekten onur verici çok teşekkür ederim rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah hayırlısıyla☺️
Yenianneeee61 sevlkuzey inşAllah canım rabbim bizi yanlışlardan korusun.. Doğru yolu göstersin inşAllah🥰
MerveNural sevlkuzey annenin imzasiyla nikah kiyabilirdiniz neden yapmiyor da dogumu bekliyorsunuz? Hastahanede sorun teskil eden bir durum bu doğan siz 18 i dolmamis oldugunuz için sorun teşkil edecek bi durum. Siz evli misiniz onu da anlamadim? Yani evli degilsiniz de imam nikahi ile evlendiniz de resmi nikah mi yok ya da tamamen hic bisey mi anlayamadim açıkçası?
sevlkuzey MerveNural babanın imzası da gerekiyor annem ve babam şuan hala evliler herhangi bir boşanma söz konusu değil bu yüzden velayet annemde değil babamın da hiç bir şekilde rızası desteği yok. Özel hastaneye gidiyorum anlaşmalıyız doktorumuz tanıdık ve güvenilir herhangi bir sorun teşkil etme olasılığı çok düşük. Yaştan dolayı resmi nikah olmadığı için imam nikahı kıymaya da rızası olan hoca yok bu yüzden doğumu ve sonrasını bekliyoruz nikah için.