Akbsshilal Hanımlar en büyük korkum doğumun başladığını anlamamak, kulağa çok saçma geliyor ama suyumun gelişini anlayamazsam tuvaletimi yaparken yada duşta gelirse anlamak zorlaşır. Ayrıca sancılar nasıl hissediliyor? Ben 37+3 deyim şuan ve iki haftadır vajinadaki kemiklerim ağrıyor sanki basınç gibi. Özellikle hareket ederken üzerine oturduğumda artıyor bunlar normal mi? Sizce doğumum yakın mı??
Esramese Akbsshilal o su varya o su gunesli havada birden dolu yagmasi gibi düşün sanciyi sorarsan yandim anam dicek hale geldiysen tamamdr
Gamze0144 Canim muhakkak anlarsin.su gelmesi olayi önce çesmenin az sekilde akiyor gibi gelmesi biraz zaman gecince bildigin daha fazla gelmesi.ben ilk hamileligimde suyum geldiginde bezleri üst üste koyup oyle onlem alıyordum ama bezin islanmasi dakikalar aliyordu.bende ilk basta anlamamistim.ebeyi arayip sordugumda suyun geliyor demisti.idrar yapiyormussun gibi degil kendini sıksanda hakim olamiyorsun zaten.bide idrara cok cikmaya baslamakta dogum baslangici diye bilinir.ama agrilarini bilemem.hic agrim olmadi.vucudun seni uyaracaktir merak etme.sancilarin olacaktir once uzun zamanlarda kisa kisa geliyor.zaman ilerledikce sancin sıklasir nefes alip vermen hizlanacak.Hayirli dogumlarin olur insallah tatlim ama merak etme yüce Mevlam yardimcin olacaktir.dogururken edilen dualar kabul olur aklinda bulunsun bizlere de dua et hayırlı dogumlar gecirelim