@Busrabora Başımdan anlatayım. Ben eşimin görevi nedeniyle Konyada yaşıyorum. Ailem İzmirde hamileliğimi de İzmire gideceğim gün kan testiyle öğrendim. O ara müsait doktor Aysel hocaydı sadece sonuca bakıp tebrikler diyip döneceğim zamana randevu vermişti. İzmire gittiğimde de Konyaya döneceğim gün lekelenmem geldi acile gittim doktor düşük tehlikem olduğunu eşimle aramdaki kan uyuşmazlığını sordu ve lekelenmeden sonra 72 saat içinde bu iğneyi yapmam lazım gönderemem dedi eşinin burda lazım dedi. Eşim görevde gelemez dedim neyse sağlık ocağından kan grubunu gösteren belge istedi iğneyi vurdu yolladı. Konyaya döndüm bi ağrım var haftasonu gittim acile Azer hanım ordaydı vajinal muayane etti durumu anlattım çokda gerekli değil vurmasaymış da olur dedi kafama takıldı çünkü doktor yollamadı yani vurmam lazım dedi. Randevu günüm geldi Aysel hocaya anlattım durumu 72 saat içinde vurulman gerekiyor lekelenmeden sonra bu çok önemli iyi ki vurulmuşsun dedi. Yani iki doktor önemini anlatırken onun bu kadar önemli bişeyi es geçmesi beni soğuttu. Ama Aysel hocayı çok seviyorum çok fazla ilgili ve beni sürekli bilgilendiriyor