Yoncakurnaz Kızlar 12+3 günlük hamileyim şuana kadar mide bulantısı halsizlik falan hiç bi şikayetim olmadı ama bi kaç gündür sürekli uykum geliyo normal mi ben gibi olan var mı🤔
Sonay Yoncakurnaz ahhh ahhh keşke bitek o derdim olsa 😂 bulantı yorgunluk halsizlik 😞 kan ilAcı alıyor musunuz kansızlıktanda yorgunluk olur benim başta oyleydi kan ilacı yada vitamin kullanmaya başlayınca azaldı. Hamilelik bu herşey var 😁
1PrensAnnesi Yoncakurnaz kız ben 28+2deyim daha geçmedi bu uyku huyu😍😍😍 ama çooookkkk memnunum doğunca uyuyamıcam zaten hem doktorda sıkıntı yok uyu diyor
NurBayar Yoncakurnaz özellikle öğlen saatinde bir yükleniyo uyku sanki 3 gündür uyumuyorum inat ediyorum uyumamak için uyudukça bulantım oluyo çünkü 🙄🤔
Yoncakurnaz Hiç bi ilaç kullanmıyorum çok şükür ama bi tek çok uykum var 😂 günde 3 kere uyuduğum biliyorum bir kere bulantı halsizlik çekmedim çok hafif atlatıyorum ☺😍
Yoncakurnaz NurBayar aynen tam ögle güneşinde oluyo uyku ☺ Allah yardımcın olsun canm bunaltın var galiba kaç haftalıksın 😊
NurBayar Yoncakurnaz ilk 3 ay çok oldu ama çok şükür şimdi nadir haftada 1 falan oda üst üste 2 3 gün öğlen uyursam oluyo öğlen uyumamak için direniyorum bu yüzden ☺☺