Sirius92 Kızlar merhaba, bir sorum olacak. Bu haftalarda tek taraflı kasik ve bel ağrısı yaşadınız mi?
Deletedmom2224 Sirius92 evet iki üç gündür sol kasigim nerdeyse ayaklarima kadar çok ağrıyor umarım en kısa zamanda geçer hepimizin ki
Sirius92 Minnosizmmm aynen canım inanılmaz sağ tarafimda ağrı var. Bacagima vuruyor ayağa kalkınca. Peki göğüs hassasiyetiniz azaldı mi?
Meomeo Sirius92 benim göğüs hassasiyeti tamamen geçti diyebilirim. Çok nadir hafif bir hassasiyet hissediyorum ama önceki gibi sürekli ve ağrılı kesinlikle değil.
Meomeo Sirius92 kasık ağrısı da oluyor ama ciddiye alınacak bir ağrı değil. Sizde çok mu fazla oluyor?
Minnosizmmm Sirius92 şuan 16 +4 teyyim canım o ilk başlardaki hassasiyet yok ama genel bi şişlik söz konusu ara ara sızlamaya devam bol su iç
Sirius92 Meomeo sanirim yasadigim sıkıntılar nedeniyle bir panik halindeyim bir ay önce kanama geçirdim düşük tehlikem var. Ardından kan almaya ne zaman çalışsalar alamıyorlar pihtilasiyor yada verdigim kan pihtilasiyor geri çağırıyorlar birde bu sorun başladı. Genetik test yaptıracağım. Bugünde tek taraflı ağrı yaşayıp göğüs hassasiyetimin azaldigini fark ettim evhamlandim.
Sirius92 Meomeo kasik ağrım bugün fazlaydı tek taraflı olduğundan pek anlam veremedim. Yalnız hamile kaldigimdan beri belimde ki ağrıyı sormama rağmen o bebekten kaynaklı değildir dedi doktor. Kanama geçirdim bir ay önce ağrı çoğalır gibi olunca panikliyorum.
Meomeo Sirius92 ben belirtilere çok takılan bir insandım ama bebeğimiz iyi olduktan sonra belirtiler kişiden kişiye günden güne hatta akşamdan sabaha bile değişiyormuş onu anladım 😊
Meomeo Sirius92 evet yaptırdım geçen hafta. Sonucu bekliyorum bu hafta çıkar dediler. 11+2 de yaptırdım doktorum uygun gördü. Ama acaba çok mu erken oldu bir kaç gün beklesemiydim diye düşündüm sonradan da
Sirius92 Meomeo doktorunuz uygun olduğunu söylediyse bir sorun olacağını düşünmüyorum. Dilerim sonuçlar temiz çıkar 😊 geçen hafta gittim fakat ensesini bir türlü pozisyonu dolasıyla olcemedi. O yüzden bu cuma gidecegiz.Hangi sehirdesiniz?
Meomeo Sirius92 tanıştığıma memnun oldum 😊 sonuçlarımızı da paylaşalım birbirimizle. Allah bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🌸
Sirius92 Meomeo bende çok memnun oldum.😊 Sizin sonucunuz daha erken çıkacak,beni de haberdar edin. Bende sonuclarimi yazarim.Ayrıca çok teşekkür ederim, cevaplariniz ve nezaketiniz icin.😊
Sirius92 Deletedmom2224 umarım. Ben istirahat etmek zorunda oldugum halde öyle ağrılar giriyor ki anlam veremiyorum. Özellikle her gece belim.
Deletedmom2224 Sirius92 Bende öyleyim iki dk ayağa kalksam bile sanki saatlerce yürümüş iş yapmış gibiyim
Sirius92 Minnosizmmm birde size bişey soracağım bu ara bir kaç başka doktora gittim usg de hep günü farklı çıktı bu normal mi peki? Biri önde gidiyor derken diğerinde geri çıktı falan.