Misskokulumm Hazaldalilar aynı durumu yaşıyorum canm çok afedersin alt taraftaki kemiklerim ağrıyo sanki sopayla oraya vurulmuş gibi oturup ayağa kalkınca ve yatakta sağa sola dönünce ağrıyor çok normal doğuma yakın oluyo 34+4 teyiz bizde
sariselin Hazaldalilar bebek artık iyice baskı yaptığından ve oradaki kemikler Doğum için açılmaya hazırlandığından ağrılar olabiliyor. Ben de 38. Haftadayım aynı ağrı var, yürümekte zorluk çekiyorum. Bel ve bacak ağrısı da var buna ek olarak.
Hazaldalilar R_abia çatı ağrısı nasıl oluyor ilk hamileliğim yA bilmiyorm sancı gibi değil ağrıyor nasıl Anlatacağımı bilmiyorum😂 bebek te hareketli
Feyzaselh Hazaldalilar kemiklerim çok ağrıyo benim o bölgedeki 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Hemde iki gündür. Bugün daha da arttı
R_abia Hazaldalilar çatı ağrısı ordaki kemiklerin ağrıması yani yürürken be yatakta sağa sola dönerken daha çok ağrıdığını hissedersin 😐 kötü bi ağrı yani oda doğuma hazırlıyormuş vucüt kendini ondanmış 😁
Hazaldalilar Feyzaselh belkide kemiklerimdir canm ilk kez yasıyorum 2-3 gündür benim de bugün şiddetli
Feyzaselh Hazaldalilar gerçekten artık dayanılmaz oldu. İlk hamileliğim çok rahattı. 9 ay gezdim tozdum tek başına. Ağrım olmadı bile. Bunda sürekli bi sıkıntı. Eşim bile şaşırıyor 🤦🏻♀️
Hazaldalilar Feyzaselh canm her çocukta farkediyormuş işte . Çoğu kişiden farklı seyler duyuyorum benim oldukça zor geçti ama hep yürüdüm gezdim tozdum hiç evde durdum denmez. Ağrılara katlanıyorum bi şekilde ama neden böyle ck ağrıyor dedm acaba doğuracakmıyım😂
Hazaldalilar R_abia evet yaaaa aynen söylediğin gibi senin ne kadarlık sende mi yaşıyorsun🥺 çok zor geceleri berbat şekilde ağrıyor
Cagla22 R_abia bu anlattığının hepsi 2 haftaya yakındır bende var cnm. Yürüyünce o bölgede ki kemikler kırılıyor sanki. Dönüncede aynı. Çatı ağrı mı bu canm
Hazaldalilar Misskokulumm aynen yA ayaklarım ve ellerimde sisti yoktu bu haftaya kadar geceleri bi uyanıyorum ellerimi hissetmiyorum
Gmzctnn Cagla22 ayyy aynı şeyler bende var çok kötü ya yerimden kalkamıyorum çok ağrıo kemikler 2 haftadır böyle şuan 36+1im. Normal demek ki bebeğin ağarlığından