Kubra66 Arkadaşlar merhaba son 2 saattir geçmeyen bir adet sancısı gibi sancım var ama gecmiyo sanki şiddetide artiyor gibi geliyo ama böyle girip çıkma gibi degil bildiğimiz ağrı. Anlayamadım sancımı yoksa ters giden biseyler mi var sizce acile gitmeli miyim ? 37 haftaligim bu arada
Nurlella Kubra66 canım suan benimde aynı durum ilk defa oluyor adet başlamadan önceki ağrı gibi inş bir bilen çıkar bende burda bekliyim
sinemsepci Kubra66 dakika tut canım. Benim bildigim dogum sancısı 4-5 dakkada bir gelir. 4-5 dakkada bir bi kaç saniye süren sancın varsa doğum belirtisidir. Ama emin olamıyorsan acile git ne olur ne olmaz
sahanem Kubra66 benimde oluyor gun icinde 2 3 kere oluyor gecede oluyor ama doktora gitmedim kisa suruyor bacaklarinda damarlarin cekilir gibi oluyor mu benim oyle oluyor 32 haftaligiz 2 haftir bu sekildeyim
Kubra66 Nurlella aynenn canim benimde suan öyle bilmiyorum napmam gerektiğini ama hani suan dayanilmicak gibi degil
Nurlella Kubra66 benimde dayanılmıycak gibi değil sürekli tek düze olan bir ağrı hafif hafif ter yapıyor uzandım öylece ne yapacağımı bilemiyorum
Kubra66 sahanem kısa sürüyordu benimkide normal de ama bugün ki bir farkli geldi hâlâ geçmedi ama dayanilmicak gibi bir ağrı degil bakalim bekleyeyim biraz diyorum
Ayseglx Bende 37+3 haftalığım benimde aynı şekilde ağrılarım var bana yalancı sancılar dedi çatı muayenesi oldum nst ye bağlandım orda sancı çıkmadı kaç dakikada bir sancı olduğu önemli 15 dk 10 dk da bir e düştüyse işte onlar gerçek 🙆♀️
Kubra66 Ayseglx yaa sıkıntı su ki geçmiyor canim sürekli devam eden bir ağrım var ama dayanilmicak gibi degil dediginiz gibi biraz bekleyeyim dakika tutmaya calisicaam cok teşekkür ederim 😊
Ayseglx Kubra66 o zaman doktora gidin 😇zaten haftalık kontrolümüz var hem içiniz de rahat eder ama inanın her ağırlara doktor normal dedikçe artık doğurmak istiyorum bu ağrılar geçsin diye çığlık atasım geliyor 😫