Mrym_16 Merhaba kızlar sonunda güzel hikayemi yazmak bana da nasip oldu çok şükür gayet güzel geçen bir hamileliğim vardı taki 38+4 güne kadar son bir aydır günlük sancılarım vardı hep ha bugün ha yarın gelecek derken Cumartesi günü değişik bir sancılarım vardı sürekli kalçadan ayaklarıma yel atıyor bir türlü ağrılarım geçmiyordu akşama kadar durdum sancılarım çoğalmaya başladı derken hadi dedik yeter artık gece 12 de gidelim hastahaneye gittik doktor kontrolünde 3- cm açıklığım olduğunu söyledi doktor Nst de de sancılarım baya çıkınca doktorum bırakmadı yatışım yapıldı yukarı çıkınca sancılarım hafifledi ta ki Pazar gecesine kadar gece yarısından sonra sancılarım artmaya başladı baktılar ki artış az bu sefer de suni sancı taktılar sabah karşı saat 5 de takılan suni sancı hemen etkisini gösterdi sabah 7:40 da doğuma alındım tabi o süre içinde biraz zor anlarımda oldu ama Doğuma alınınca bebek doğmak üzere olduğu için hemen 3-4 ıkınmada dünyaya geldi paşam çok zor bir süreçti ama çok şükür sonunda muciezeme kavuştum biraz dikişlerim var hala arada artan bir sancılarım var ama çok şükür iyiyim evime geldim bugün rabbim isteyen herkese nasip etsin hamile annelerimizin de bir nefeste kurtulmayı nasip etsin hepinize ben çok dua ettim darısı hepinizin başına 😘❤️❤️🙏