Mrvm005 Merhabalar gecen ay düşük yapmistim bu ay yeniden cok sukur gebe kaldigimi ogrendim. Bugun kontrole gittim coraspin ayrica kan sulandirici igne verdi ayrica duphaston kullaniyordum progestan 200 mg verdi sabah aksam. Uyku yapar falan yaziyor ilkini ben normalde fitil olarak da koyuluyor diye biliyorum diye fitil koydum ama tedirgin oldum. Hafif vajina girisinde batmalar vs oldu normal mi bilmiyorum bunlar. Siz progestani agizdan mi yoksa fitil olarak mi kullandiniz tavsiyeniz var mi bu konuda acaba
Mrv_ycgl Mrvm005 fitil olarak kullandım. Biraz ileri itmeye çalış ve ayakların yukarda uzan biraz hemen kalkma. Eriyip bi kismi akiyo zaten normal alınca çok ağır geliyo sarhoş gibi oluyosun fitil olarak daha çok tercih ediliyo diye biliyorum
Cansellaslan Mrvm005 fitil olarak kullanmıştım ağızdan alınca yan etkileri daha belirgin yaşanıyor.gece fitil olarak itebildiğin yere kadar it zaten bir kısmı illa çıkıyor geri ama alınması gereken kadarını vücut alıyor zaten merak etme
cncdrn Mrvm005 bence doktoruna sormalısınız. 2 kere kanamam olduğu için progestana başlamıştım ama yan etkisi ağır olduğu için sabah akşam 2 defa içiyordum. 2 ay kadar kullandım. Fitil olarak değil ağızdan içmem gerektiğini söylemişti.
04272014 Mrvm005 ben şuan kullaniorum 200 mg hafif yatsı bı fitil zaten vajinal kullaniorum aynı sabah aksam
Mrvm005 Mrv_ycgl doktor fitil yada agizdan demedi sanirim sorun olmaz degil mi bide evet ayaklar havada olmasi lazim bencede yani yada yatip 1 saat falan kalkmamak
Sevilypc Canım gitil olanı daha etkili ve yan etkisi daha az diye biliyorum ama ben serklajlı olduğum için ilk dört ay ağızdan aldım. Çok fdna mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyo. Ilacı içince bi iki saat sarhoş gibi oluyo insan. O yüzddn sadece gece yatarken içtim en azından yan etkileri uykuda atlatmış oldum. Rabbim yardımcın olsun bebeklerimizi sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah 💞
Mrvm005 Sevilypc serklajli derken bilmiyorum da o ne demek ogreneyim en azindan. Bilgi icin de tesekkur ederim
Sevilypc Mrvm005 rahim ağzı yetmezliği var bende 23.haftada açılmam olmuştu ilk gebeliğimde. O yüzden bu gebeliğimde 13.haftada rahme dikiş atıldı açılma olmasın diye canm. O dikiş ameliyatına serklaj deniyo.
Mrv_ycgl Mrvm005 yinede tekrar gittiğinde sor istersen nasıl kullaniyim diye . Tabi geri gelince ic çamaşırıni kirletiyo onun için günlük ped kullandım ben hep 3 ay falan kullandım heralde fitili. Sabah akşam kullanıyodum
ceycey_1992 Benimde dün çıkardı 100 mg kullaniyordum ise yaramadı 200 mg günde 4 kez kullanıyorum mide bulantısı bas donmesi uyku sarhos gibiyim yarin bende indirecem dozunu benimde dusuk tehlikem olduğu icin vermişti
Mrvm005 ceycey_1992 ben dozu hakkinda kendiniz azaltmayin bi danisin derim. Benim doz olarak degil de kullanim seklinde oldugu icin kararsizligim ondan sorma geregi duydum canim
Milos 5 ay kullandım canım çok ulur bu hafta doktor biraktirdi hep fitil olarak kullandım öyle daha rahat akşam yatınca ve sabah yataktan kalmadan önce koyuyordun ağızdan alınca aşırı sersemlik ve mide bulantısı yapıyor çalışan biriysen hiç riske girme derim
Mrvm005 Hepinize cokk tesekkur ederim verdiginiz bilgiler deneyimler icin. Calismiyorum aslinda ama gebeligin yorgunlugu var bende o yuzden bide yan etkileri cekebilirmiyim acaba diye sormak istemistim. Dusundugum gibi de oldu cok sagolun bilgileriniz icin. Insallah sagsalim bu sefer devam eder gebeligim ve hepimiz kucagimiza aliriz evlatlarimizi. ❤❤❤😍😍😍
pyymamm Mrvm005 hayırlı olsun öncelikle. Ben eskiden ağızdan kullandım progestanı bas dönmesi ve mide bulantısı yaptı su an fitil olarak kullanıyorum herhangi bir şikayetim yok bi akıntı oluyo günlük ped kullanıyorum onda da