kubrayucel412 Kızlar çok şükür İzmir’e taşındım İzmir’i de çok bilmiyorum 1 hafta oldu konakta izmirpark yakınında yaşıyorum Buraya yakın hastaneler nereler önerir misiniz
20182019 kubrayucel412 cnm konakta ben ege sehir hastanesi aygun hanima gidyrm fert beyde iyiyms orda onada gideblrsn
espalp kubrayucel412 sen Egepol’üm dibindesin 👍🏻 Ben de oraya gidiyorum. Doktorum Cem bey ve çok memnunum🙏🏻 Muayene ücreti sigortalı 105 tl doğum 3100 tl yıl sonuna kadar
kubrayucel412 Buseersoy yaaa çok ince düşüncelisin çok teşekkür ederim ama taşındığım ev biraz sıkıntılı böcek var yarın ilaçlama firması gelecek 😕😕
Buseersoy kubrayucel412 Hı ben hayat hastanesine Fatih beye gidiyorum çok hastane gezdim İzmir’de en çok onda memnun kaldım Doğumuda orda yapıcam hem 3boyutlu ultrason veriyo çıktı olarak her muanede hem 55lira muane ücreti
kubrayucel412 20182019 teşekkür ederim biraz böyle bilgi toplayım da biran önce doktor ayarlamam lazım
Edaa3595 Canım izmirparka en yakın ege pol var ben oraya gidiyorum cemil beye gayet memnunum tavsiye ederim 😊
kubrayucel412 Edaa3595 özel hastane mi oluyor birde muayene ve doğum ücreti ne kadar Bilgin var mı acaba
Buseersoy kubrayucel412 özel hastane orası muane ücreti 55lira normal Doğum ve sezeryan Doğum fiyatı 1500lira
Edaa3595 kubrayucel412 evet canım özel sigorta varsa muayene ücreti 105 lira yoksa sanırım 160 falan doğum ücreti şuanlık 3.100 lira yılbaşından sonra zam gelebilirmiş. Ama özel sağlık sigortası varsa baya düşüyor fiyatlar
Gnll35 kubrayucel412 karataş hastanesi yakın sana canım ben orada doğum yaptım dr um aysel hanım dı harika bir dr. Normal doğum 3100 sezaryen 2900 du en son
kubrayucel412 Kızlar birde taşınma falan derken çok masraf yaptık 28 haftalık oldum ben daha bebeğime hiç bişe alamadım böyle uygun alabileceğim kıyafet falan var mı izmir de bebek için İzmir’i de hiç bilmiyorum en azından çok yer aramayayım