gizembas Tatli ve hamur isine o kadar cok dusmezken iki haftadir cilginlar gibi tatli ve hamur yiyorum daha cok kiz gibi hissediyorum sizler ne aserdiniz bebeginizin cinsiyeti ne kizlar😊😊
Fasulyemveannesi gizembas ben tatlı yedim hiç migdem bulanmadi kusmadim tiskinmedim acı ekşi ye hiç bakamıyorum bile kızım olacak
Mavilianne gizembas Hiç biri tutmuyor şu yenilenlerden 🤦🏻♀️ deli gibi turşu suyu içtim turşu yedim oğlum olacak 🥰 Arkadasım da hep tatlı yedi ama kız 👼🏻
duygusm gizembas Ben tatlıdan tiksindim. Nutellayı çok severdim, şimdi düşünce bile iğrenç geliyor ☹️ Doktorun büyük ihtimal dediği cinsiyet tahmini erkek.
uyanikkeda11 gizembas genelde ekşi yiyenler erkek 😂 tatlı yiyenler kız bekliyo 😂 ben hep tatlı yiyorum kızım olcak 🤗😘
Gamze0144 Ben hep ekşi yedim.tatlidan midem bulaniyor.hic yiyemiyorum.meyve suyu bile icemiyorum o derece sekerden midem bulaniyor.ama gel gör ki ye tatlıyı çıkar hakkiyi..ye eksiyi çıkar Ayşe'yi dedikleri bende gecerli degil.oğlum olacakmis.eski laflar bana uymadi☺️
gulneba Benimde canım dün pişi çekti fırından hamur aldık kızarttik aksam yemegi yerine kahvaltı gibi yaptık güzel geldi 😊
gulneba Erkek dedi kiz dedi en son 13 haftalıktım yine erkeğe benziyo dedi değişebilirde bu zamanlarda belli olmaz dedi sanırsam erkek😄