Bsye16 Kizlar iyi akşamlar size yeni doğmuş bebekle ilgili sorum olacak. Yeğenim bugün 1 haftalık oldu kontrolü vardı sabah 12 de hastaneye gittiler sarılık testi yüksek çıktı ve müşade altına alındı. Doktorlar çok fazla riskinin olmadığını kontrol amaçlı yatış yapıldığını sabah çıkacağını söylemiş yeğenimin rengide sabahtan bu zamana baya düzelmiş bu durumu yaşayan varmı ilk defa ailemizde böyle birşey başımıza geldi ve ben endişelendim acikcasi. Bilgilerinizden ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum yardımcı olurmusunuz
belismomy Birşey olmaz canım sıkmayon kendimizi açlıktan dolayı kaynaklanan birşey kan değerleriyle alakalı olsa topuk kankndan belli olur kontrol amaçlı se genelde doğduğundan bu yana yeterli beslenmemesindendir bol bol anne sütü verin hemen geöer onlarda şuan mama takviyesi ve ışık ile düzeltiyorlardır
Bsye16 belismomy evet ışık altındaymış ve abimden mama almasini istemişler. Aslında anne sütünü alıyordu ama çok uyuyodu yengem saat başı zorla uyandırıp emziriyodu meğer yeterli olmamış birde çok ufak doğdu 2550 gr su kaybida olmuş ondan demiş doktor
koomikbiranne0507 Benim kızım 2aylık hala birazda olsa sarılığı var korkulucak bişey değil 3-4aya kadar süren oluyormuş bizim ışığa girecek kadar yüksek değerde değildi