hulya_1919 Tugce1803 en son 29 ağustosta olmuştum adet Temmuz’da kimyasal gebelik geçirmiştim Ağustos’ta denedik olmadı afedersiniz ama zeytinyağla denedik acaba ondan mı olmadı :(
Tugce1803 hulya_1919 Kimyasal gebelik geçirmişsiniz ilk ayından olmaması çok normal. Rahim gebeliğe hazırlayamamıştır kendini. İnşallah bu ay hayırlısıyla olur🙏
Yakutahsen Bencede değerledirin ama sabahları değerlendirmek daha etkili oluyormuş onuda denemek lazım 😊
TazecikAnne123 hulya_1919 evet canım yumurtlamışsın. Bende ovülasyon testiyle gebe kaldım. Değerlendir bugünü ve önümüzdeki 2-3 günü
Yello https://i.hizliresim.com/DOm75o.jpg Herkese soruyorm valla kızlar bu nedır neden hep cıft cıkıyor adet gıbı agrım var ama 29 eylul batım neden hep cıft cıkıyo adetden 3-4 gun sonra su gıbı akıntım vardı dunde akıntım basladı seffafla krem karısımı lutfen yardım edın
TazecikAnne123 Yello canım çift çıkması normal. Vücudumuzda LH hormonu hep var zaten. Ancak yumurtlama dönemimizde test kitindeki ikinci çizginin kopkoyu olması beklenir.