Ezgiplt 1 haftada 4 kilo almak normal mi bugüne kadar ayda 2 kilo alarak geldim ama şuan 1 hafta içinde 4 kilo almışım.
Deryaras Ezgiplt Ben ayda 1 kilo almışım.Ama bir haftada 4 kilo almanız son aylarınızsa bence normal.Siz yinede tabiki doktorunuza danışın.
Zeynepmum Ezgiplt valla bence benim gibi abartiyosan normal benim de 1 haftada ona yakın aldığım kilolar var. Benim de kilolarla başım dertte 😭😭
Mavilianne Ezgiplt Biraz fazla gibi geldi bana. Benim de 30’lu haftanın başında öyle oldu ama bebeğim de birden kilo aldığı için ve son haftalara yakın oldugum için olduğunu düşünüyorum.
Cnss Ezgiplt yemenize içmenize dikkat edin tahlillerinizi yaptırım ve doktorunuza söyleyin bu şekilde kilo aldığınızı çünkü söylediğiniz kilo miktarı yüksek o yüzden kesinlikle doktorunuzla bu durumu görüşün . Ayrıca gebelik şekerine baktırdınız mi var mı ?
Badevehande Bende 4-5 aylarda toplam 8 kilo aldım 24 den 28 e kadar 2 kilo daha almışım toplam 16 kilo aldım 56 ile kalmıştım bu gidişle 80 kere doğururum
Ezgiplt Abartmıyorum sadece endişelendim şaşırdım normalse sıkıntı yok doktora da gittiğimde soracağım tekrar.
Ezgiplt Henüz baktirmadim 24 haftalıkken yapıldığı için yemem de normal hamur ya da meyveyi çok yiyen biri değilim ama bilmiyorum bende anlam veremedim ya da tartıda bir sorun vardı
Kbrkrt Ezgiplt gebelik şekeri olabilir bende 22-25 arası 5 kilo almışım bebeğimde 8 gün ilerde hiç ummazdım sürekli açlık tokluk baktırıyordum ancak şeker yüklemesinde anlayabildik şimdi diyet-spor uğraşıyorum
Elininanasi Ezgiplt ne?😳normal hal deyil canim bu 1 haftaya 4 kilo çok cok.hemde nasil..1 haftaya 1 kilo aldim hep en basindan.her kontorlde doktorla kavga ederdik😂dikkat et yoksa ilerde zorlanirsin canim ya.belkide odemin var
Elininanasi Ezgiplt ben dikkat ederek bile 25 kiloyla doguma girdim Ah nasilda guzeldi vucudum hamilelikden once😣dogumda sadece 5 kilo gitnisdi sezeryan olmama ragmen😑😑😑22 gunluk olduk 15 kilom gifmis sadece.
Gizemabc Elininanasi hayırlı olsun. Daha 1 ay bile olmamışken aldığınız 25 kilonun 15ini vermişsiniz bence çok iyi. Emziriyorsanız kalan kilolar da gider diye düşünüyorum
Caglaak Ezgiplt bence biraz fazla ben 1 ayda 3 kilo aldim diye bile doktorum kızmıştı 29+4um toplamda 4 kilo almışım
defne55 Ezgiplt biraz fazla bende 4 kilo aldım ama 1 ayda 4 kilo aldım haftalık biraz çok olmuş canim
Elininanasi Gizemabc evwt canim miz.mizlanarak emiyor ufaklik cok emirse hem ona iyi hemde bana.malasefki tembel😣😑