Cigdem07 dvran22 Artık bebek büyüyo büyüdükçe sana yorgunluk verebilir kuzum. Bana öyle oluyo 68 gün kaldı 🙈☺️🙏
dvran22 Yesimeliz benm kan değerlerime ayda 1 doktor bakıyor en son bıraktım dediğimde niye kafana gore bırakıyorsun diyip tekrardan başlatmıştı ..valla bu sabahtan içmeye başladım doktora yarın söyleyeceğim ara vermiştim tekrar başladım diye
dvran22 Ozgemlym evet doğumdan sonra kullanıldığını daha dün burda öğrendim önceden bilmiyordum ..hatta bazı hamileler hamilelik döneminde kullanmak yerine doğumdan sonra kullanıyormuş ona da şaşırdım
Busra_ka dvran22 ben hamileliliğimin başından 7.aya kadar kullandım sonra.kan tahliliğinde kan değerlerim fırlamış doktor bırakırdı iki aydır kullanmıyorum
dvran22 Busra_ka ayy bak gereksiz yere ilaç kullanmaktan kurtulmuş oldun değerlerin demek ki baştan beri iyiydi o ilaçla artmış olabilir
Busra_ka dvran22 yok yok kansızlık var normalde değerlerim düşüktü önceden de biliyordum tahlilde de düşük çıktı o yüzden kullandım
Betullmim Hamile kalmadan önce ve hamileliğimin başında kan değerlerim çok iyiydi . Şimdi 2 ayım kaldı çok kötü değerlerim günde 2 tane verdi doktor kan ilacını . Bebek beni çok sömürüyormus , en çok üstünde durduğu şey doktorun kırmızı et tüketmek , hergün tüketmemi söyledi. Etten tiksindim ama mecburum kendi sağlığım için 😞😂
dvran22 Betullmim inan ben hiç kırmızı et tüketmiyorum Nerdeyse her gün yemekler etli olur ama ben yemiyorum eşim zorla ağzıma tıkıyor😏 Ben yarın bi değerlere bakırayım belki kan değerlerim iyidir ve tekrardan kullanmaya gerek kalmaz inşaallah
espalp dvran22 BEN HİÇ KULLANMADIM💙 aslında kullanamadım alerjim varmış kan haplarına o ortaya çıktı. Ellerim kitleniyo içince. 36+6’yım haftaya perş doğum var hiç içmeden doğurucam kısmetse. Ama sürekli kan takibim yapıldı ve kan değerlerim düşmesin diye ben ona göre beslendim hep. Yapısal olarak önceden de hiç kansızlık sorunum olmamıştı o yüzden iyi geldim bugüne diye düşünüyorum😬
dvran22 espalp çok şükür canım😊bi sıkıntı olmamasına sevindim Haftaya doğumun var rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin evladını sana bağışlasin inşaallah❤
espalp dvran22 amin canım hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi inşallah💙 bol bol kırmızı et yemeni tavsiye edebilirim, evde dolapta hep yeşil mercimek yemeği bulundur çok faydasını göreceksin
Ozlembjk dvran22 bu benim 3.gebeliğim hic birinde kullanmadim kullanmayida düşünmüyorum herseyin dogali varken ne diye ilaclara onca para verelim ayrica eskiden kan ilacimi varmis 😂
dvran22 Ozlembjk bende bi yandan sizin gibi düşünüyorum ama her vücut aynı değil bazı hamileler ne kadar dengeli ve düzenli bi şekilde yiyeceklerden o vitaminleri almaya çalışsada vücut o vitaminlerin hepsini açığa çıkaramıyor🙄 Yani bi yandan gerekli bi yandan gereksiz diye düşünüyorum öyle arada kaldım