Mzgn01 Doğum yapalı 23 gün oldu . Tek derdim bu olur inşallah da 10 kilo fazlam var hala. Dikkat da ediyorum halbuki hiç gitmemiş😞 kilo vermeyi kolaylaştıran ne olabilir doğum sonrası. Doktor 2 ay spor yasak dedi .
Gagacim Canım üç ay emzirir Bu arada çok iyi beslen hiçbir şeyden kısma 4. Ay süt dolumu düzene giriyor O zaman diyete başlarsın Aralıklı oruç diyeti var onu çok öneriyorlar Ben de denemeyi düşünüyorum ama dediğim gibi süt dolumu düzene girince 4. Aydan sonra
Mzgn01 Gagacim aralıklı oruç mu ? Ben bi bakayım araştıraym. Nasıl bişeymiş. Şu an dediğin gibi bende bi diyet düşünmüyorum.teşekkür ederim🥰
Mzgn01 Gizemabc inanır mısın hiç net bilmiyorum doğuma bi ay varken 11 kilo almıştım doğum yaptığım zaman da sonrasındada hiç tartılmadım.
haklisinesracim 11 kilonun yarışı bebekle birlikte gidiyor zaten niye 10 kilon kaldı ödem toplamış olabilir vucudun
Kucukannee Canım doğumdan sonra alınan kilolari vermenin tek yolu sadece ve sadece emzirmek ve yürüyüş.. zaten 2 ay spor yapamıyoruz bende 16 kilo aldim dogumda 7 kilo falan gitse geri kalanını yavaş yavaş veririm diye düşünüyorum