Zhrzdmr Arkadaşlar merhaba 20 haftalık gebeyim doktorum renkli doppler istedi fakat fiyatları biraz yüksek geldi bana İstanbul Pendi̇k bölgesinde uygun fiyatlı çektirebileceğim bi hastahane tavsiyesi olan var mıdır (benim bölge hastanesinde 450 tl dendi)
Rabia29 Zhrzdmr Ben kaynarcada cihan tıp merkezinde yaptırmıştım 250 ₺ idi. Aradığım ve bulduğum en uygunu oydu. İlgiliydi doktor da herşeyini tek tek anlattı 😊
Seda_123 Zhrzdmr Benimde 1 hafta var yaptırmama cihan tıp merkezinde 250 dediler ben yüzyıla gidiyorum 450 lira orda ama cihan daha uygun olduğu için cihanda yaptırıcam
Smsmsm Zhrzdmr bende pendik bolge de yaptırdım , yeni taşındığım için fazla araştırma şansım olmadı, zaman kaybetmekte istemedim. Bu arada sakıncası yoksa doktorunuz kim
Elisasara Bende ğendikte oturuyorum ama ben en uygun yer maltepede bulduğum için oraya gittim vede çok ızak değil pendiğe. Maltepe tıp merkezi 180₺ ydi galiba ama benim ikiz olduğu için daha yüksekti galiba
Smsmsm Zhrzdmr hastahanenin doğum ücretleriyle ilgili bilginiz varmı? Bende doğan cüceloğlu na gittim onu duydum .