Hapyymomm Slm kızlar biz yarın doguma gidiyoruz Cok heyecanlıyım endişeli mutlu korkuyorum en cok korkudan uçuk cıktı lütfen bana dua edermisiniz bu korkumu yeneyim vallahi ölecekmişim gibime geliyor cok sacma biliyorum ama elimde degil 😊
Reyhanzeynep Hapyymomm bende yarın Doğuma giriyorum Sezaryan aynı duygular bendede var bende öyle hissediyorum dudağım uçukladı rabbim sağ sağlim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Ozlem2634 Hapyymomm saglıkla kucagına almayı nasip etsın allah heralde herkez oluyor bu korku ablamda aynı senın gıbıydı bıdaha uyanamıyıcam fln dıyodu bende sezeryan olucam az kaldı ve aklım gıdıyor ılkokula kadar buyuturum ıcımde dıye dusunuyorum😁
Hamzaberkinannesi Hapyymomm ay canım Rabbim kolaylık versin sonrasında da kolayca ayağa kalkarsın inşallah 😍😍❤
3_melek_annesi Hapyymomm sag salim kucağınıza alırsınız insallah bu arada ucuk cikti demissiniz bunu mutlaka drunuzla gorusun bi yakinimi dudaginda ucuk oldugu icin ameliyat etmediler
eknsnsr98 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben on haftalığım daha Doğum yapacağım günü dört gözle bekliyorum🥰
Nrdn03 Bende aynı duygular var benimde dudağım uçukladı herkesin sezeryanmı birde soinal mi epidural mı
Hapyymomm Nrdn03 onu bilmiyorum canım ya sormadım eger cok heyecan yaparsam genel anestezi istiycem tabi yaparlarsa
Mz93 Hapyymomm hadi hayrli olsun saglikla sihhatle kucağınıza alin.. ama uçuk bebek için tehlikeli sakın yaklastirmayin yüzünüze temas ettirmeyin bebeğinize
gizemmm Uçuk varsa sakın öpmeyin. Elinizi yüzünüze sürüp bebeğe dokunmayın çok tehlikeli. Çok geçmiş olsun şimdiden
Deletedmom133 Hapyymomm ah ah boşuna strest yapmışım diyeceksin herşey mükemmel olucak yarın yanında minnosuna hayata gülümseyecek sin 🥰
Hapyymomm Deletedmom133 evet herkes öyle diyor ama elimde degil rabbim herkese kolay dogumlar nasip etsin🙏😊
Badevehande 9 hafta sonra bende böyle der miyim acaba ne kadar az geliyor gözüme şuan kalan zaman sizde koşturmacaya mutluluğa hazırlanın miss gibi bir duygu olacak eminim🥰
Deletedmom133 Hapyymomm tabiki elinde değil çok iyi anlıyorum ameliyat masasına yatana kadar gizler doluydu iğneyi oldum baktim hiç his yok oh dedim sonra güle oynaya ameliyat geçirdim bebisimi hemen gördüm 🥰