H1z2a3 cansn99 genelde hamilelikte kabız olunur ama bn nedense hep ishal oluyorum acaba niye ya🤔 kayısı birebir canım sürekli kayısı ye hoşafını yap iç çok iyi gelir
Yasmin26 cansn99 bendede kabızlık var ve basur var doktor kabız kesinlikle olmaaman lazım diyor ama kurtulamıyorum , her ögün corba tüketiyorum su içiyorum ama olmuyo bi türlü düzelmiyor daha napıcam bende bilmiyorum 🤷♀️
Betuel11 cansn99 36 haftalığım çok şükür bugüne kadar hiç kabızlık çekmedim. Öncelikle bol su ve probiyotikler kesinlikle çok önemli evde yoğurt mayalamıyorsan activia yoğurt tüket günde 2 tane sonra düzene girdikçe 1e düşürürsün birde sütlü kahve.
Deletedmom098 9 haftalık gebeyim sbaahları geceden suya koyduğum kayısıyı suyunu içiyorum soda ve su bol tüketiyorum üzüm incir yulaf ezmesi yiyorum hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum doktor dulcolax verdi hiç bir işe yaramadı ne yapıcam bilmiyorum 4 gündür çatlamak üzereyimm 😔
Nur0653 cansn99 her gün aç karnına 2 yemek kaşığı zeytinyağı içiyorum faydasını gördüm sizde düzenli devam ederseniz sorun kalmaz
cansn99 Dilaraalkir taze incirleri gömdüm ama bana mısın demiyo ama fitil işe yaradı şükür 4 günün sonunda kabızlığı yendim😂
Kuzeyaras cansn99 kefir tüket düzenli olarak kabızlığın en büyük çözümüdür kendisi araştırabilirsin Kefir sabah akşam düzene sokar