A_S_K Bebek için -bir tane 5li takım bir tane at üst yenidoğan takım. -3 tane çıtçıtlı zıbın -2 tane penye battaniye -20tane bebek bezi 2 paket ıslak mendil -pişik kremi -2 tane kullan at alt açma -emzik ve ne olur ne olmaz biberon(biberonu vermeyeceğim bir yöntem buldum instagramda ebe paylaşmıştı incecik serum hortumunu göğsüne bantla koyup bineron içinden bebek emerek süt geliyordu bu yüzden koyucam) Kendim için -terlik -2 takım pijama -2 çift çorap -yazma -1 tane emzirme atleti 2 normal atlet 3 tane temiz iç çamaşırı -4 tane göğüs pedi Sorum şu emzirme sütyeni alsam mı? Almasam mı? Alsam 1 tane yeterli olur mu? - hasta bezi aldım ben depend yerine kaç tane koymalıyım 4 tane yeter mi?
gizemmm A_S_K ben emzirme sütyeni almadım ikinci gebeliğim. Yine yarım atlet tarzı sütyenler var omlardan kullanmaya devam edeceğim
gizemmm A_S_K 4 tane yetmez. Ben canpedin kalın pedini kullanmıştım hastane vermişti. Bİ pakette 10 tane var bana yetmemişti. 2 paket kullandım. Sonra gece boy ped kullanmaya geçtim
Gamze43 A_S_K hastaneye koymana gerek yok bence emzirme sütyeni ama egerki hastane oda cekimin falan olacaksa koy cenki elbisede falan daha guzel drmasi bakımından bnim cekim olacak o yüzden koydum olmasa koymazdim bile atlet yeterli olurdu
A_S_K gizemmm Teşekkür ederim o zaman almama gerek yok mu? Acaba dışarıda kullanmak için gerekir mi dışarda emzirmek adına?
A_S_K gizemmm 8 tane var hepsini yanımda götüreyim mi? Gece boy uzun ped de koyacağım kanamama göre kullanırım diye düşündüm. Kafam çok karışık..
A_S_K Gamze43 hastanede sütyen kullanmıym mı yani? 🙄 Eksiğim var mı hasta bezi kamtane koyayım fikriniz yok mu:/
Gamze43 A_S_K dedigim gibi cekim falan olmayacaksa gereksiz hamile sütyeni yeterli olur gibime geliyor zaten pijama olsun lohusa takımları olsu bol oluyor sabahliklari oluyor cogunun bnim öyle mesela önünü kapatır gezersin bisey belli olmaz zaten srekli bebegi emzirecegimizden rahat olur gibime geliyor zaten kaç gün tutuyorlarki hastanede normal Doğum olursa zaten bir gün tutuyorlarmış
1Tecrubesizannee Kendin icin havlu koyabilirsin bebek icin agziz bezi lazim oluyir bide 20 tane bez fazla degilmi
A_S_K 1Tecrubesizannee Ev biraz uzak araç yok bizde yanımda fazla olsun diye düşündüm. Sezeryan olma ihtimalim var makaduruşta 2 gün kalırsam anca yeter diye düşündüm🙄
Ebrs A_S_K canim deepend 4 tabe yetmez, emzirme sutyeni yerine emzirme atleti senin icin daha kullanışlı olur. Hem goguslerini tıkamaz hemde belinin soğuk almasini önler, belini tutar
Gamze43 A_S_K rica ederim canim ama sen sütyen yine illaki al bi tane normal hayatta bir yere giderken kullanırsın görüntü açısından ben hastanede kullanılmaz diyorum sadece başkada eksik yık bence bende aynilarini koydum biberon bende asla vermek istemiyorum emzikte ayni sekil bir emzirme danışmanı verme kesinlikle demişti özellikle biberon biberon hangi marka almalıyım dedigimde kesinlikle zaten yeni doğan bebeğe biberon vermiyoruz onun yerine cay kaşığınla sut verin demişti eğer emmezse hasta bezi bende pakette 9 adet var hepsini koycem yetmezse eczane illaki vardır gidip alırlar
A_S_K Gamze43 emzik kullanmaya karşı değilim ortadontik emzik kullanılabilir yoksa bebek seni emzik niyetine kullanıyor kurtrıcı olabilir :)