IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Ana kucağı aldınız mı kızlar sizce ihtiyaç mı alınması lazım mı.? Kaç aya kadar kullanılabilir daha önce kullananlarda fikirlerinizi yazar mısınız.
Crn321 IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ puset ayrı olarakmı alınıyo bebek arabası aldıgınızda icinde verilmiyomu puseti
Ozlem2634 IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ ben ana kucagı alıcam ya bence gereklı tıtresımlı ve kendılıgınden sallananlardan alıcam gaz ıcın tıtresım cok ıyı gelıyor dıyorlar bıde 2 tane ya valla olabıldıgınce ısımı kolaylastırmak ıstıyorum ana kucagında sallanarak uyurlar gerekırse gunduzlerı fln
Superfreshlerim Crn321 canım her model farklı ben maxi cosi dana for 2 almayı düşünüyorum pusetleri ayrı satılıyor
Crn321 IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ ayyyyyy anakucagı puset diyede gecmiyomu benmi karıstırdım aynı degillermi hem puset hem ana kucagı 😂
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Ben puset sormadım kızlar. Puset zatan alıncak araç içi kullanım için falan. Ama ev için ana kucağı diyorum alınması lazım mı
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Walla öyle bakınca reflü yatağı bence. Eğimli rahat oluyo bebeğin yatışı için.
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Ben babynest değilde portatif yatak almayı düşüniyorum taşınabilir falan daha kullanışlı geliyo...
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Crn321 puset arabaya falan koyulan bebek arabalarının yanında falan olanlar... Ana kucağı anadizi de geçiyor evde sallanan üzerinde oyuncak olan bişey.
Htc3545 Ben puset alip anakucagi almayi dusunmuyorum dogduktan sonra bakarim pusette durmuyorlar o zman belki anakucagini denerim
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Htc3545 walla bende ikileri olan bir kaç kişi ile görüştüm ve ayrıca görümcemde baktım hep pusette. Ve artık ana kucağı kafamdan çıktı. Ama portatif yaptak var babynest tarzı ondan alcam inşallah. Henüz buraya foto atmayı bilmiyorum. Onun için paylaşamıyorum.