R_abia Adisimmm 28. Haftamdan beri var bendede o ağrı iğrenç ağrı maalesef 🙄🤦♀️ Şuan 36. Haftamdayım yine oluyor ama açılma belirtisi değil bence 🤗
wishoflove Adisimmm 35+4um 3 gündür aynısı bende de var penguen gibi yürüyorum ne zormus. geçen haftaki kontrolde söyledim doktora bu kadar ağrımıyordu o zaman ama doktor normal aşağıya baskı yapıyor demişti. açılma belirtisi mi ben de bilemiyorum ama
Ekimmeselesi Kaçıncı haftasınız ? Islanmalarınız ne durumda(suyunuz akıyor mu) açılmayı tamamen dr. anlar dr. Gidin eğer gidemiyorsanız bir aile hekimine danışın yada aile merkezlerinde ki ebe hemşirelerine sorun yardımcı olacaklar inş.
Adisimmm wishoflove kasık ağrısından çok farklı ama bu resmen kemiğin ağrıması yatarken de girebiliyor yürürken de
Feyzaselh Adisimmm benimde öyle 2 gündüz. Kenardaki kemikler ağrıyo resmen. Biri az önce Doğum başlangıcı yüzünden ilaç kullanmış bu durumda
wishoflove Adisimmm aynen kasigim ağrımıyor benim de. yatakta dönerken, atağa kalkarken, yürürken oluyor. biraz yürüyünce açılıyor ama.
Adisimmm Gelsin istiyorum artık hem de çok korkuyorum sancıda napcam ben diye. Çok stresliyim eşimle sürekli kavga edecek bahane arıyorum stresten yüzüm hiç gülmüyor