lilaa kizlar 6. ayima girdim ama bu aralar agzim hic bos durmuyo doymuyorum doydumu hissetmiyorum surekli biseyler yemek istiyorum ve yarim saate bir yiyorum ozellikle tatli kendime engel olamiyorum sizin iştahlar nasil ilk zamanlar boyle degildi son iki haftadir boyle oldu
Kevser_29 lilaa bennn :) gunduz ben de aynen yiyorum iciyorum ama gece yatmadan once de illaki bisey yemem gerekiyo saat 3 4 gibi midem süzülüyo 😄
Boss lilaa lilaa benimde 5 ay bitti, aynı durumdayım son günlerde sürekli bir şeyler yeme isteği ev yemekleri değilde hazır yemekler, çikolata vs. İstiyor canım hep
Foto03 lilaa aynen canım ac yatsam bile kalkıp illa biseyler yiyorum 25+1 gün içinde de hep su içiyorum ama yanında biseyler de atıştırmak istiyorum 11 kilo aldım bile 😄 66yim şuan da biraz durmam lazım dalet engel olamıyorum kendime 😬😂😂
Toprak34 lilaa 29. Haftadan selamlar bende ayniyim cikolatayla ayri bir ask yasiyorum ayrica surekli yemek yeme ihtitaci hissediyorum cok fena cok ins cok kilo almam 😄
Aslinur_Tuysuz Ben 26+2 haftalık hamileyim aynı senin dediğim gibi canım 😊 Sürekli canım yemek istiyor ve önceden tatlı sevmezdim şimdi tatlı aşeriyorum diyebilirim 😊
Aleyyynavefa Bende aynıyım sürekli aklımda biseyler yemek var . Yemek yiyorum kalkiyorum sofradan 5 dk ya midem kiyiliyor
Ekimmeselesi Kızlar bende 8. Ayındayım dr gaviskon şurup verdi o açlık diye hissettiğiniz mide kazınması 🙈
Mucizemsinseenn Boss bende sürekli abur cubur yemek istiyorum cips felan almıyorum alırsam yerim diye eve sokmamaya çalışıyorum 🙈