SalihaSomuncu5 Benim kızım biraz tombik mi acaba doktorumuzda bisey demedi hic iri diye ama sizlere sorim dedim sizin bebisler ne kadar 😊 (25.haftadan sonra imom omega alip ictim ama sadece iki kutu her gun duzenlide degil simdi biraktim ondan olabilir mi)??
RabiaMm SalihaSomuncu5 canım ben 37+5 teyim. Bugün doktora gittim 3 kg dedi Doğuma kadar 3.300-3.500 olurmuşum inşaAllah ☺️ Seninki ne kadar ?
SalihaSomuncu5 Yemegede hic duskun degilim eskisinden bile az yiyorum ekmek zaten hiç sevmem tatli yemem. Kendime kiloda almadim pek sadece gobek var arkadan hamike oldugum bile anlasilmiyormus oyle diyolar😊
SalihaSomuncu5 uyanikkeda11 senden bir gün ondeyim kilomuzda gunumuzde en cok seninle yakin😊 banada dün36+4te) 3270 dedi
Sseimmaay Merveonay mervecim benim ilk bebeğim ama bü türlü kilo alamıyoruz 🥺😢acaba bizede bi fikir versen neler yiyip içiyodun en çok bebeğe ne kilo aldırıyo ?
Ece34_ SalihaSomuncu5 bir kaç gün sonra kontrolüm var bende çok merak ediyorum 35 de 3000 kiloydu şuan 36+3 🤗
Mavilianne SalihaSomuncu5 33+5’te gittim 2750’ydi. Yarın 36 haftalık oluyoruz randevum var bakalım ne kadar oldu 🥰👼🏻
SalihaSomuncu5 Mavilianne seninki benden onde gidiyor yarinda yaz canim kac kilo bakalim. Benimki 34+5 te 2860dı
2melekannesiiii Bizde 36+2yiz 2850 dedi doktor bugün zayıf mi ya sizinkiler in maşallahı var kafama takıldı şimdi @
sevdicek 2melekannesiiii doktor gelişim geriliği var vs denediyse hicbir sorun yok canım bazı bebekler genetik olarak zayıf ya da kilolu olabilir 😊
SalihaSomuncu5 Ece34_ neden mecburi acaba. Benimde tansiyonum yuksek bu aralar cumaya kadar takipteyim eger dusmezse bakalim ne dicek doktorum