NurGrlek Lili kizimda yemiştim suyunuda içtim şuan 1.5 yaşında sorun olmadı abartmadan yenilebilir bence
GnAyotbsi Lili canım nar zararlı diye duymadım ama içiniz rahat etsin diye doktorunuza sorabilirsiniz
duygusm Lili nar ve greyfurt kullanılan bazı ilaçların etkisini değiştirebiliyor ve bazı tedavileri alırken tüketimi yasaklanıyor. Ancak böyle bir durum varsa doktorunuz uyarır zaten. Hamilelikte zararlıdır gibi bir şey hiç duymadım doğrusu 🤔
fadimeozbas @Lili https://mobile.tgrthaber.com.tr/aktuel/hamilelikte-nar-yemek-zararlimi-bebekte-leke-yapar-mi-hamilelikte-nar-yemenin-faydalari-2620850 Böyle bi düşünceni olduğunda araştırın mutlaka
Lili fadimeozbas araştırmak değil bilgili insanlara sormak daha iyi geliyor bana ilk gebelik olduğu için araştırsana yaratandan duymak içini rahatlatıyor yoksa araştırıyorum zaten :)
Lili duygusm burda kaynanam diyor düşük ve erken doğum yapıyor diye o içindeki çekirdekle bende merak ettim doğrusu böyle bişey varmı diye
fadimeozbas @Lili Ama şimdi bu kişiden kişiye göre değişir kullandığınız ilaca tutun, kulaktan dolma bilgilere kadar kimi çok zararlı der kimi çok faydalı en azından bi çok sitede detaylı anlatım oluyor sizin için söylüyorum
Adana01 Nar cennet meyvesidir yenilmez mi yaaaa bayılırııımmm haftada bir suyunu da içiyorum kendisini de bir tane oturup tek tek ayıklayıp kasıklaya kasıklaya yiyorum. 🤤🤤 (Batıl inançlar yapmak insana tedirginlikten Baska birsey vermiyor.)