1meleek Mturan ben bugün gittim 2700 kilosu 49 cm boyu 🥰 dr. Dediğine göre böyle giderse 3500 geçebilir hayırlısı. Sizinki ne kadar ?
rmysaa06 Mturan 36+5 te 2880 demişti bugün 37+6 yız 3161 dedi haftaya perşembe sezeryan olacagız tam 39. Haftamız oluyor 3400 falan doğar dedi
Ekimmeselesi Soru içeriği tamamen bebek kg odaklı 36. Haftada ki bebek kg ve ne kadar doğduğu ile ilgili.. her bebek kendine özgü gelişim gösterir. Hani dr. Size iri dese yada gelişim geriliği dese burada danışsanız anlarım da böyle kg sorunca insanın böyle anlaması gayet normal
Mturan Ekimmeselesi bnde saglıkcıyım az çok tahmin ediyorum ayrıca belki de sadece sohbet amaçlıdır?🤨 yani katılmak istemezseniz çok önemli degl☺️
Mturan Mturan kücük bi ek daha istedigim konuyu ya danısıp yada sohbet edebilirim rahatsız olanlar ya da takanlar girmesin 😎
Ekimmeselesi Takılmayın derken bebek kilolu olsun istiyorsunuz niyeti ile yazmadım zaten kötü bir amacımda yoktu. Bazı bebeklerin gelişimi gerileyebiliyor anne adayı bunu aşırı kafaya takıyor üzülüyor vs. Sizde onlardansınız sandım ve bu yüzden kg takılmayın sağlıklı olsun dedim.
Mturan Ekimmeselesi bu kilo muhabbetne karsı direk muhalefet olanlar var acıklamanz için tesekkürler bnde kötü niyetle acmadım bu sohbeti ama 👍🏻👍🏻😊
Mturan Tuyu ultrsnn yanılma payını merak ediyodum acıkcası sizin pek yanılma olmamıs glba 😊👍🏻 Suanlık 3088 bakalım bzde ne kdr olacak
1Tecrubesizannee 35+1de 2.700gramdi 36. Haftada gittiğim de kac diyecek bakalim saglikli olsunda 3ü gectikten sonra sorun yok inşallah ama 100 200 gr yanilma payi oluyor ultrasonda