Yyesimm89 Merhaba anne adayları ve anneler 29+5 haftalık erkek bebek anne adayıyım bende 2 gündür çok sık tuvalete çıkıyorum hatta çıkar çıkmaz ayaktaysam yine tuvaletim geliyor hamileliğim den beri 2 buçuk litre su içiyordum zaten ama idrarım son 2 gündür sık gelmeye başladı üzerine akıntım da 2 haftadır var su gibi renksiz bazen beyaz çamaşırıma az da olsa geliyor nokta kadar normal mi evham mı yapıyorum lütfen bilgi sahibi olanlar
karbeyaz88 Yyesimm89 bende 28 haftalığım benim de tuvaletim çok sık geliyo ve sarı sarı akıntım oluyo bende normal mi değil mi çok merak ediyorum
Mudurehanim Yyesimm89 29+1 im aynı durumlar bende de var tuvalette yatasım geliyor artık😀 bebek büyüdüğü için baskı daha cok artıyor daha sık tuvalete gidiyoruz diye düşünüyorum
momof3 Yyesimm89 Hamilelik boyunca akıntı olması normal yeşil ve koyu sarı akıntılar hariç.Benim de sık idrara çıkma sorunum var 25 haftalıkken tahlil yapılmıştı bir problem çıkmadı.Ama yinede doktorunuzu arayıp sorun bence
Ayse_Gul Yyesimm89 normalmiş canım benimde 10 dk da bir tuvaletim geliyordu gittiğimde sanki hiç yapmamış gibi oluyordum ama çocuk büyüdükçe mesaneye baskı yapıyormuş ilerde daha fazla çıkacakmışız 🤷🏻♀️
Yyesimm89 karbeyaz88 kontrolüm ay sonunda olduğu için yaşayan varsa öğrenmek istedim özele gittiğim için sürekli para vermekten bıktık
Yyesimm89 İlk hamileliğim olduğu için korkuyorum su mu azalıyor flan diye fazla pimpirik bir yapım var 🤣
Mudurehanim Yyesimm89 akıntı için daha önce önceki haftalarda doktorum benden tahlil istedi ve fitil vermişti kullandıktan sonra azaldı akıntılarım ama tabi hala var tamamen gecmedi son kontrolde de normal oldugunu söyledi bu haftalarda akıntıların
Yyesimm89 Mudurehanim 2 hafta önce kontrolüm vardı banada normal söyledi tahlil erim temiz çıkmıştı çok az bir enfeksiyon var demişti ama ilaç almana degmez bol su iç emi söyledi zaten rengi de beyaz olunca çok takılmadım bende
Rabia29 Yyesimm89 Aynı durumdayım. Hatta bazen lavobadan çıktıktan 5 dk sonra bile tekrar gidiyorum. Sabah kontrolden çıktım herhangi bir sorun yok. Normal olduğunu söyledi. İnşallah biraz rahatlamıştır içiniz 😊
Yyesimm89 Rabia29 teşekkür ederim hepinize evet baskıdan olabilir bazen doğum yaklaşınca sık tuvalete çıkmak oluyormuş insan korkuyor işte erken gelir mi diye hepimiz sağlıklı ve zamanlı alalım kucaklarımıza inşallah