Hayathayeller Anneler yavaş yavaş bez almaya başlamak istiyorum hangi markayı önerirsiniz ve 1 numaradan 2 paket yeterli gelirmi ? Siz hangi marka alacaksınız benim aklımda molfix var
Semooshh Hayathayeller çok, düşük değilse kilosu 1numara alma şahsi, fikrim, ben prima aldım 2numara oda zaten 4.6kilo arası, olması, lazım bebek 4kiloya çabuk geliyor
Esrabrhkl Hayathayeller yeni doğum yaptım sleepy tavsiye ediyorum 1 numara bez çok almayın bebekler cabuk büyüyor biz 1 paket 1 numara bitirdik sonra 2 numaraya geçtik
Haticesuat Hayathayeller canım benim bebeğim 3.620 gr doğdu 1 numara almıştım 2-5 kilo arası üçüncü paket bitecek 28 günlük bebeğim fazla gidiyor yani
Hayathayeller ZZeynep3 evet ıslak mendilini aldım ama bez de emin değilim ama alıp kenara koymak lazım herşey bir kerette olmuyor 😊
Senam19 Molfixin yenidoğanı 1_5 zaten bende molfix aldım daha bebişin gelmesine çoook var🤭 ama çok stoklamamayıda düşünüyorum bebeğin cildi sevmeyebilir marka değiştirmek zorunda kalırsam doğduğunda stokladıklarım elimde patlar. Her bebek farklı elbette ama molfix kullanıp bebeğinin cildi pişik olan varmı acaba
Senam19 Esrabrhkl teşekkür ederim ama o bir hafta ancak gitmezmi bildiğim kadarıyla bebekler 20 gün sonra falan bir kilo alıyormuş sizin bebeğiniz baya topluydu sanırım hemen 2 numaraya geçtiğinize göre😊 ben daha doğum yapmadım şuan 40lık bir paket aldım 240lık bir paket daha alsam bizi bir ay götürür sonrada 2 numaraya geçerim diye düşünmüştüm stok yapıyorum ama bilemedim şimdi ikinci paket alıp alamamakta kararsız kaldım😊 stoklayıp elimde kalsında istemem tabi🙄🤔
Senam19 Esrabrhkl yani bir çok kişi 40 paketlik 1 hafta gidiyor gitmiyor diyorlar bende her haftaya 40 paket saydım toplu 240lık alayımda indirimli bari olsun diye düşünmüştüm 🤦 almamalımıyım acaba🤔
Esrabrhkl Senam19 ya 240 çok fazla en azından bi 70 80 tane al bu lafımı unutma gerçekten 240 tane alırsan kalıcak. Yazık olur . 70 80 li al eğer yetmezse yine bi 40 li daha alırsın marketlerde var yani ama inan 240 çok fazla cnm