Tuba_ ben bim hakmar falan takip ettim geldikçe gittim aldım. 12. Haftamdayken bime çok şey gelmişti ordan aldım. Çoğunu oralardan tamamladım:) Sende uyguna buldukça al gerçekten bim falan takip etmelisin bence çok kaliteli ürünler geldi.
Bir anda almak bütçeyi zorlar diye düşünüyorum.
Semt pazarımızdan da çok aldım hastane çıkışı 5li aldım 10luda çok gereksiz var diye. Penye battaniyeleri ayrıca aldım semt pzarından çıtçıtlı atletlerini pazardan aldım ve bime gelenlerden aldım. Çoraplarını da pazardan aldım. Takımlar bile 10 15 tl idi pazarda mağazadaki 30 40 ve daha fazla olan😂
Küvet setini alt açma kulak pamuğu oyun halısı yenidoğan bez emzik biberon polar battaniye tarak seti tırnak makası seti 2li çıtçıtlı zıbınları falan hep bimden aldım. Bezi de denemek adına aldım. Bir pakette sleepy aldım hangisi iyi gelirse..
hakmardan bez alt açma aldım banyo havlusu sudocrem pişik lif belki unuttuğumda vardır aklıma gelmyor şimdi hepsi😂 bebek arabasını da hakmardan çift yönlü baston tam yatar aldım. (Happykidstende araştırırsan travel sistem pişmanlık diyor herkes))
Cosmetica.com dan da unibvby 1000ml 10 tl aldım şampuanını😂
Sleepy ıslak mendil aldım. Yani o şekilde hayırlısı olsun senin içinde 🙏🏻