yesm1 Hanımlar 4 aylık hamileyim ilk hamile olduğumu öğrendiğimde 50 kiloydum sonrasın da mide bulantısı aşırı kusma nedeniyle 2 kilo verdim şuanda hala 48 kiloyum ve aşırı derecede yemek yiyorum böyle kilo alamayan var mı hamilelik döneminde tahminen ne zaman kilo almaya başlarım 🤗
novice_mom yesm1 Normal canım. Ben de kilo almaya 20.haftadan sonra başlamıştım. Sonra kilo hızına sen bile yetişemeyeceksin 😇
Smraozn12 yesm1 normal cnm suan keyfını cıkar 5den sonra alırsın bnde 57yle hamile kaldım 4aylıgım 1kilo almışım yavaş yavaş almaya başlıyorm
Sevimnaz yesm1 5.5 aya kadar 1 kilo aldım son aylarda daha hızlı alınıyor 36.haftamdayım 1 haftada 2.5 kilo almışım
Smraozn12 yesm1 pardon canım 1kilo almışım yazmışım yalnşlkla 😂 1kilo vermişim dicektm 57yle hamile kaldım 56yım suan
_busraqok Bende aynı senin gibi oldum 😇 53 kilo ile hamile kaldım 3.ay 55 e çıktım sonra her ay kilo verdim 😁 52 ye düştüm şuan 37. Haftadayım 58 kiloyum deli gibide yemek yiyorum. Bence bebiş kilo aldıkça bizde alıyoruz sende öyle olabilirsin💁🏻♀️🥰❤️
Denizbozok Ben ilk dört ayda beş kilo verdim şu an 31. Haftadayım eski kiloma döndüm Ama mide problemlerm tekrar başladı kilo alamayacağım büyük ihtimalle beşle kapatırım herhalde