Sibelclk Merhaba güzel anneler 27+2 haftalık gebeyim dün kontrole gittim 1 kg +100 gr çıktı bebiş sizce normal mi yani olması gereken mi ve 8 kilo almışım 🙈🤦🏽♀️
Hll Sibelclk canm gayet iyi. Zaten kıyaslamada yapma derim. Her bebek aynı olacak diye bisey yok. Doktorun saglikli dediyse boşver digerlerini☺️
Sahreyldrm Sibelclk Sibelclk kilosu çok güzel kuzum maşallah bebişe ben de 26 haftalıkken gitmiştim 1051 gramdi haftasonu tekrar gideceğim 27+5 oluyoruz bakalım kaç çıkacak 😊
Sahreyldrm Mrwclkgl yok kuzum ben de ayda bir gidiyorum sadece geçen hafta sancim olduğu için ara muayene yaptık
Mrwclkgl annevebebek17 Sibelclk bende özele gidiyorum. Dedim neden sık çağırmaya başladınız sıkontı mı var dedm artık böyle sonlara doğru haftada bir dedi. Bişey mi görüyor acaba 😲
annevebebek17 Mrwclkgl 😊 bence en güzeli bu ne güzel ışte sürekli bebisini görüyorsun bir sorun yoktur canım sıkıntı yapma her doktor farklı ışte.
ucmgk21 Sibelclk 27+5 te gitmiştim 1120 gr idi bende 6.5 kilo aldım. Aynı haftalarda her Bebek aynı kiloda olacak diye bişey yok içiniz rahat olsun