kfulya1905 Kızlar Sivas'ta yaşıyorum ama doğum İstanbul'da olacağı için erkenden plân yapıyoruz. Ara ara kontrollere gidip geleceğiz çünkü. Var mı önereceğiniz?
Zee88 kfulya1905 medipol hastanesi hem fiyat açısından iyi hemde doğum ve bebek bakım üniteleri çok iyiydi👍🏼
NaimeYilmaz kfulya1905 bahçelievler nisa hastanesi. Derya kanza gül muayne 85 normL 1000tl sezeryan 1850 . Hastane doğm yönunden cok bilindik 55 tlye muayne olabılecegn doktorlarıda var onlarda iyi ama ben tavsıye uzerıne gıdıorm
Zee88 kfulya1905 benim dr um anadolu yakasında ama avrupa yakasındada cok doğum yapan ve memnun olan tanıdıklarım var
Gzd kfulya1905 doğan hastanesi serdar beyi öneririm, çok tecrübeli bi doktor internette serdar kayın yazıp yorumlarına da bakabilirsiniz 😌
Miniksehzadem MeltemCankurt canım yakinsa eğer mehmet toprak hastanesi var hastane yeni açılmış içerisinde Otel konforunda Birsen hanim var. İlk doktorum oydu ve kadının ilgisi hakkaten çok güzeldi. Ben çok memnun kalmıştım. yüzyıl Hastanesi de güzel ben oraya gidiyorum ama doktorumdan memnun deilim açıkçası.
Miniksehzadem Fatmafatma mehmet toprak var canım birsen hanim var orda ben çok memnundum kendisinden. Bide yüzyıl Hastanesi var hastane fena deil ama kendi doktorumdan memnun deilim pek. Orda başka doktor da tanimiorum.
Miniksehzadem Fatmafatma yüzyılda norma doğum 1500 SezeRyan 2000 ama mehmet toprak biraz daha fazla sanırım . Ama söyle bi durum varmış Birsen hanim kendi hastalarına fiyat konusunda yardimci oluyormuş. Eğer doktorun o olursa fiyatta yardimci olacağına inanıyorum.