MuratZeynepDiner ZeynepKara evet kesinliği yok tarama testi eğer risk çıkarsa hemen almıyorlar kesin tanı için amniyosentez yapılıyor bu testler sadece risk belirliyor ki bunun açıklamasnı doktorlar yapıyor
MuratZeynepDiner Nazlitendurus 2li testin güvenirliği %5 pozitiflik payıyla %90 3lü testim güvenirliği %60 4lü testin ise %85 3lü test 2li kaçırıldığı zaman yapılıyor testler içinde en güvenilir olan 2li bunu istediğin doktorada sorabilirsn nettede yazıyor bunlar bakabilirsnz
Zezell Mucizemmmm Böbrek ve beyinlerde genisleme yoksa ve testlerde temizse tek bulgu yeterli değil. Kalp kasında kireçlenme diyorlar
Minnaksercecik Kızlar allahım hepimize tüm hamile bayanlara sağlıklı hayırlı evlat versin kötü düşünmeyelim ne düşünürsek o gelir rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın dua edin kötü sonuç çıktığında yada çıkmadığında bende korkuyordum hala içimde tedirginlik gitmiyor dua etmekten de başka çare Yok 😍😘
Snur94 [bilinmeyen] ben bu tür testlerin para tuzağı olduğu fikrindeyim vakit ve para kaybım oldu risk olsa üzüntü duyacaktım ama devamında amniyosentezde yaptırmayı düşünmüyordum
Pcdshn crash zorunlu olmalı gerçekten, Allah aşkına bizim millete keyfi sorulur mu, herkes çok biliyo, haftalardır neler dinliyorum, bir kaçının çok kolay olmuş normal doğumu, artık ezberledim.. Bir kaçının sezaryen ağrıları.. Ay off deli deli insanlar..
Acrbaby PakizeKarasuUurlu Bence yaptırmalısın , bişey kaybetmiceksin nasılsa . Hem 12. Haftalarda bebeğini ultrasonda detaylı görebildiğin tek zaman 🙈 çünkü kemik ölçümleri yapılırken hareketlerini ve heryerini uzun uzun görüyorsun çok keyifliydi 😊 Rabbim hepimize hayırlı olanı versin sağlıkla kavuşun inşallah 🙏
Snur94 [bilinmeyen] doktorumda yaptırmamam taraftarıydı herkes fikrini söylüyor bence sizin böyle seçip de insanların fikirlerine boş demenizi boşluğunuza veriyorum ki istediğim yeri de tercih ederim genel anlamda risk yaşında bir anne olmadığı sürece gereksiz gereksiz gereksiz böyle düşünüyorum ne olacak yani herkes anne olurken istediği gibi davranır arkadaş fikir alıyor sizi bağlayan bir durum yok. İyi günler
Zhrnc [bilinmeyen] çok haklısınız. Bende testi yaptırdım 1/10000 gibi bi değer cıktı.doktorum sevindi çok güzel değerler dedi. Bunun üzerine 3lü ve 4lü testi sorduğumda riskin çok düşük bu durumda gerek yok dedi. Ama sen istiyorsan hepsini yaparım dedi. Anlatmak istediğim şu risk değerim doktorumun söylediğine göre sorun teşkil etmiyor. Buna rağmen ben hepsini yaptırıcam
Seymabysln PakizeKarasuUurlu Bende sizin gibi kararsızlık ve tedirginlik var haftaya randevum var bakalım 🙏🏻😓 allah yardım etsin hepimize 🙏🏻🙏🏻