PakizeKarasuUurlu Kızlar ikili test hakkında kararsızım düşüncelerinize ihtiyacım var yardım lütfenn🤰🏻
Minesayin PakizeKarasuUurlu 2 li test kesin yaptırılıyor diye biliyorum 2li normal çıktığında genelde 3 e gerek duymuyor doktorlar
Ozlem1 PakizeKarasuUurlu bence yaptır içinde bi şüphe kalmasın. Zaten sonuçlarda %100 garanti değil hem sonuç kötü çıksa napcan? Aldırıcan mı o kadar büyüdü artık. Bence yaptır şühe veya tedirginlik duymamak için. Benim bi kaç tanıdığım var ikili testte çocukları özürlü çıktı ama normal doğdular. İçini ferah tut herşey Allaha kalmış
Zezell PakizeKarasuUurlu Yaptır canım mutlaka..niye hrp kötü yönünü düşünüyorsun iyi yönleride var..eger temiz cikarsa ..ilerki haftalarda organlarında parlaklık görürlerse temiz çıktığı için testlerin kaile almiyorlar
PakizeKarasuUurlu Doktorum zorunlu değil dedi sonuçlar herzaman doğru çıkmıyormuş yakın çevremden de duyduğum bu kararsız kaldım kızlar🤦🏻♀️
crash PakizeKarasuUurlu Olumlu veya olumsuz %100 net sonuç vermediği için soruyor doktor. Yaptırırsanız ters bir durumda anne karnında bebeğe müdahale edilebiliyor ve olası bir rahatsızlığın önüne geçiliyor . Hiç tereddütsüz yaptırmıştım ben.
Mucizemmmm Zezell benim bebeğimin kalbinde parlaklık çıktı ama 3lü taramamız temiz çıkmıştı tarama temiz çıkarsa sorun yoktur değil mi
MuratZeynepDiner crash benim anlamdgm yaptıranlara neden bu kadar ön yargılı davranıyorlar??herkes doktor olmus kesinliği yok ama %90 bi oranı Allah bilir bebekler doğana kadar sağlıklı mı sağlıksız mı Allah bilir ama ben yapılması gerekli bütün testleri yaptrma taraftarıyım
crash Snur94 gereksiz mi? Nerden vardınız bu kanıya ? Sırf yorum yapmak için mi yorum yapıyorsunuz şu an?
crash MuratZeynepDiner ben aslında bu testlerin bizim insiyatifimize bırakılmaması taraftarıyım. Anne adayları çok sağlıklı düşünemeye biliyor gebelik boyunca. Zorunlu olsa herkes yaptırsa olası rahatsızlıkların en azından önüne geçilebileceği kadarının önüne geçilse. Kesinlik payı tabi ki yok tıbbın açıklamayadığı çok şey var ama fırsat varken değerlendirmek gerekiyor diye düşünüyorum.
Dkjdhdhdke PakizeKarasuUurlu Bu testler koromozal bozukluğu ortaya çıkarıyor veya riski söylüyor. Kromozomal bir bozukluğa anne karnında müdahale edilmiyor. Ense kalınlığı ve burun kemiği normal çıktıysa bu bile senin içini rahatlatabilir. Tabiki yine sizin tercihiniz. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.
MuratZeynepDiner crash kesinlikle ben doktorların önerdiği testleri yapma taraftarıym 2li Allaha şükür temiz çıktı doktor 3liye 4lüye gerek yok dedi onları yaptrmadm anlamıorm insanları cidden anlamıorm eskiden ikili testmi var mı yazanda fazla o zaman 9 ay gtmeyelm evde ene doğurtsun
ZeynepKara crash eğer bu testler zorunlu olsa sonuçlar kesin sonuç vermiyo ama riskli çıktığında gebeliğini sonlandırmak isteyenler olacak belkide bebekleri çok sağlıklı dünyaya gelecek ben yaptırmadım çünkü her şekilde kabulüm allah vermişse bi bildiği vardır bu dünya imtihan dünyası allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın zaten bu testlerin %100 doğruluğu olmadığı için zorunlu değil
Pcdshn crash zorunlu olmalı gerçekten, Allah aşkına bizim millete keyfi sorulur mu, herkes çok biliyo, haftalardır neler dinliyorum, bir kaçının çok kolay olmuş normal doğumu, artık ezberledim.. Bir kaçının sezaryen ağrıları.. Ay off deli deli insanlar..
Zhrnc Sürekli ikili test konusu ve sürekli yaptırma diyen örümcek kafalı insanlar Yazık cidden çok yazık Bebeğinizle ilgili onun sağlığıyla ilgili ne tür test yapılması gerekiyorsa yaptırın Yaptırmayınca aklınız kalır stres yaşarsınız
crash MuratZeynepDiner başka bi konu başlığında bir hanımefendi yaptırmadığı için içerlenmişti ona bu şekilde yaklaşamam mesela. Destek olmaya çalıştım bu sözlerle. Orda pişmanlık ve üzüntü var zaten daha fazla acıtamam canını. Yaptıran da yaptırmayan da kendisi bilir ben yaptırdım ama yaptırmamış olanları da taşlamıyorum sadece yaptırmayanda pişmanlık yaratır o konuda emin oldum bugün. annelere üzülüyorum dediğim gibi keşke sormasalar zorunlu yapsalar şu işi.
Ceren35 Minnaksercecik dontorun sana soyleyecektir canim bir kac hafta icinde yaptir diye bebegin detayli ultrasonun bakiliyor ense kalinligi ölculuyor burun kemigine bakiyor ve bunun gibi riskli bir hastaliga karsi, birde bir tüp kan veriyorsun ikisini karsilastiriyorlar
crash Minnaksercecik 11-14 haftalarda doktora gidip kan vereceksiniz aynı gün Ayrıntılı ultrasonda da ense kalınlığı ve burun kemik yapısını inceleyip 10 gün sonra size rapor verecekler hepsi bu.
Zhrnc Minnaksercecik canım dikkat et ve takıp et bazı doktorlar zamanı geçmiş diyebilir 11 ve 14 hafta arası yapılıyo
MuratZeynepDiner Mucizemmmm benmde bebegmn bağırsagnda parlaklık cıktı 2li testim temiz cıktıgı doktorum önemsememem gerektiğini söyledi sizin doktorunuz açıklama yapmadı mı
Zezell Mucizemmmm Böbrek ve beyinlerde genisleme yoksa ve testlerde temizse tek bulgu yeterli değil. Kalp kasında kireçlenme diyorlar
Ceren35 PakizeKarasuUurlu ben kesinlikle yaptirilmasi gerektigini dusunuyorum yaptirdimda sonuc bekliyorum kan tahlilini