Zade Fdle Hayır canım kardeşinin dediği maalesef doğru değil :) Ben 23. Haftamdayım yaklaşık 3 haftadır takiip edebiliyorum ve her saydığımda kendi nabzım 70 lerde kızımın 140 larda çıkıyor :)
Fdle Zade ben beceremedim galiba kardeşim de netice de 6 sene tıp okumuş biri yanılmış olabilir mi bilmiyorum ama denerim yine nasıl yapılıyor karnının tam neresine koyup sayıyorsun:)
Zade Fdle Bende 12 yıllık hemşireyim :)) Dediğim gibi tecrübe işi bu :) Şuan 19 haftalık olduğunuz için biraz daha kasık bölgelerinizi dinleyin yada göbek deliğinizin sağ sol taraflarını
Fdle Zade deneyeceğim canım çok teşekkür ederim evet tecrübe meselesi tabiki de benim kardeşim daha bu sene stajını oluyor küçük daha yaşı 24 yaşında:)
Fdle Casnu geçen hafta gittim çok şükür iyi hiç bi sıkıntı yok demişti doktor ama işte 1 haftadır görmüyorumya bebeğimi evham yapıyorum galiba :)
Kelebegimmm Fdle vallahi bende hep öyle düşünüyordum hala öyle düşünüyorum.basenler çatladı bende.insan ilk görünce ☹️Böyle olmuyor değil yani😄
Elfmrshn Fdle canm merak etme 20 haftadan sonra daha net hissedeceksin bnde 38 haftlk hamileyim ve inan cok net iki haftadr hissediyorum her yerini yani