Sdnurr Merhaba kızlar 34 haftalık hamileyim bebişin kıyafetlerini yıkamak için deterjan ve yumuşatıcı tavsiyeleriniz neler ???
Mr1517 Sdnurr Roxy al canım toz deterjan bebekler için 20 tl falan yumuşatıcı ben karşıyım kullanmıyorum, hem tertemiz yapıyor kalıntıda olmuyor 😊
Feyzaselh Sdnurr kitikate kesinlikle öneririm 🥰 tamamen organik. Hatta ben baya araştırmıştım bu markayı. Emin olunca bebeğimin herşeyini ordan aldım.
R_abia Sdnurr bence gerek yoktu oyüzden almadım. Deterjanıda zaten kokusuz. Böyle olması daha iyi benim için ☺️
dvran22 İlk 6 ay yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum, zaten solunum sistemleri o kadar güçlü değil bir de o yumuşatıcıyı kullanıp onu rahatsız etmek istemem ...ha diyeceksiniz ki bebek için olan yumuşatıclarda koku yok diye inanın ben kendim şu anda bebekler için olan yumuşatıcıyi kullanıyorum kokudan rahatsız olduğum için ama ondan bile kolu geliyor ..Bi yerde gördüm bi kadın sürekli makineyi çalıştırırken içine bir kaç kere hicgenic markasının sirkelim diye bi deterjanı varmış onu sıkıyor bir kaç kere, ve yumuşatıcı kullanmadığı halde onunla kıyafetlerin yumuşadığını ayrıca mikropların kırıldığını söylüyor ..bende ondan alacağım a101 de görmüştüm en son
Ebiyim Trendyolda şu an indirim de var bunlar için. Ben organik ya da en az kimyasal olanı tercih edin derim. Siveno, Green clean ya da uni baby olabilir. Green clean kalmamıştı ben de uni baby aldım. Yumuşatıcı kullanmayı ben de tercih etmiyorum.
saka36 Yumuşatıcı kullanmaya gerek yok canım. Bebeğe ne kadar az kimyasal değerse o kadar iyi. Zaten bebek deterjanları yumuşacık mis gibi yapıyor🥰🥰 dalan granül sabun kullanıylrum ben. Hatta yıkadıktan sonra ektra durulama yapsan daha bile iyi oluyor aklında bulunsun😊
defne55 Sdnurr yumuşatıcı kullanmadım deterjan olarak da kendi kullandığım deterjandan cok az bisey koydum iki kez duruma yaptım öyle yıkadım ayrı bi deterjan almadım yani
Burciny Sdnurr kalıp kalıp hakiki zeytinyağı sabunu aldım onları rendeleyip öyle yıkayacağım daha çok zamanımız var da bizim
Tugce5454 Kızlar peki makinenin hangi programında kaç derecede ne kadar sürede yıkamalıyız çamaşırları?
cevrik Sdnurr duru granülle yıkadım yumuşatıcı kullanmayın bence yumuşatıcı kısmına üç beş damla sirke koyun daha iyi ☺️👍🏻