sinemsepci Ceydanella bende 31.haftamdayım bi kaç gündür düşünüyorum yıkasam mı yoksa daha erken mi diye. Kararsız kaldım valla bekliyim burda bende ☺️
kyr9324 Ceydanella 32 haftalığım şuamda makinede yıkanıyor 🙋🏻♀️ Doğum çantası hazırlamaya başlayacağım çünkü bi yerden başlamak gerekiyor.geçen hafta nevresimlerini yıkadım 🐥
sdsd Ceydanella Ceydanella erken değil bence hastane cantasını hazırlamak lazım ne olur ne olmaz , bende kıyafetlerı hazırladım ütüleyip yerlestırdım,nevresimleri yıkadım onları ütülemeye bıle üşeniyorum suan asırı agırlasıyor ınsan 32+5
Happy12 Ceydanella erken değil canım son haftalarda agırlaşıyosun iyice zaten 👍 bende 30 haftalıkken yıkadım pazar günüde cantasını haZırladım artık 🥰 bizim az kaldı nasipse son 5 hafta diyorum
Gksu86akkc Calisiyorum izne cikincada insallah yikama utuleme islerim olucak rabbim nasip etsin insallah
Aleyyynavefa Erken degil canim son haftalara girince ne olacagi belli olmuyor iyice agirlasinca utu falan yapamaz insan zaten ben 30 +2 haftaligim dun yikadim utuledim yerlestirdim bile hepsini
Gksu86akkc Nasil da tatli telas lar rabbim saglik la kucagimiza almayi nasip etsin insallah Oğlumun herseyini aldim erkenden cunku Antalya cok sicak zaten calisiyorum ilerledikce sicakta zor oluyor du Simdi Yikama si utusu yapilsa ki izne 37 de cikcam of baya zor olacak sanirim
Gksu86akkc Dogum icin arkadasim prenses dogum demisti tabi bebek karar verecek ama sizlerle ne dusunuyorsunuz Benim ilk bebegim rabbim bagislasin
sdsd Gksu86akkc benim doğum korkum var, hamileliktede cok fazla akıntı kasıntı alerji durumu yasadım vajinada , normal doğumdan soğudum acıkcası, doktorumla görüşmedim ama normal dogum ıcın hazır olmadıgım ıcın, spinal sezeryandan yanayım
Ceydanella Gksu86akkc bende nırmalden korkuyorum ama bebeğim dönmüş nırmal doğum pozisyonuna suanda nırmal istiyorum cunku tek doğuran biz değili herkes doğuruyo bizde yaparız kızlar Allah hepmizi bi avazda kurtarır inşallah korkuyu unutalım 💗🙏🏻🙏🏻
Gksu86akkc Ceydanella masallah bende 30 ama dun Ebe bebis hazirlaniyor dedi donmus dedi bi korku sardi benide Rabbim hepimizi korusun evlatlarimizi sagsaglim alalim kucagimiza