Hilaliko Skbn01 ayy cıdden mı ya oyle tabıkıdee ılk gebelıgın tecrubesızım ya herseyden bısı cıkarıyorum
Hilaliko Misskokulumm ayy resmen dusuuncelerımı yazmıssın evet hemenn cıksın ıstıyorum 🙄🙄 hayırla saglıkla buyusunde varsın cıkmasın nabım
Misskokulumm Hilaliko çıkar çıkar sen hiç merak etme 8-9 aylık hamile olup hiç göbeği olmayan gördün mü senin de çıkacaktır 20 den sonra
Hilaliko Eseenn kılosu gayet ıyı gıdıyor masallahh ama ıste dedıgın gıbı elımde degıl hemen kotu dusunuyorum 🙄🙄
Hilaliko Elif_murat ıste ınsanoglu nankor demıolar bosuna kızıyorum bazen ama ıste 😄tutamıyorum kendımı
Hilaliko 3boysmom ahh ahh evet 🙈 ıstıyor tabıkı yaa hoc hamıle gbı degılım 😄 kıyafetlerım halen oluyor anlamadım ben bırse annem gbı olurum dıyordum ama yok 😄😄
Zerro 28 haftadan sonra çıkmaya başladı benim ki hala 4 aylık falan sanıyorlar, 32. Haftadayım🤣 çıktıkça daha zor olmaya başlıyor.
Umutlubirkadin Hilaliko canım ben 21 haftalıgiz ama hala gobus belli değil 🤭 Yeni yeni ortaya çıkıyor 😂 Benim ilk hamileliğim olmasına rağmen 17 haftada falan hissetim bebeğimin hareketlerini 💛
Ilknur_emin Hilaliko canım bende 17 +4 um ama 4 hafta 1 ay olarak hesaplanmiyor bende 5 inci aydan gün aldım
Hilaliko Ilknur_emin aynen oyle dolu dolu 120 gun oldu mu 4 ayın bıttı 5 ınden gun alıyorsun dıye bılıyorum ben
Gzrilknur Hilaliko bende 16. Haftamdayım. Göbek deliğin alt kısmı şişmiş. Ağrılı bi şekilde ama. Akşam olunca göbek çıkıyor. Sabah uyanınca sıfır göbek😂