Duyjum 12+3 haftalık hamileyim. Bir anda kanamam oldu ve doktora gittik düşük önleyici ilaç ve fitil verdi . Bebeğimin suyu azalmış ve Yeri daraldığı içinde keseye vurdukça kanamam olmuş . Cuma tekrar kontrol e gideceğim ama çok korkuyorum. Bol istirahat ve bol su iç dedi. Başına böyle bir şey gelen var mı acaba . Bebeğime bir zararı olur mu?
Cagla22 Duyjum suyu artarsa bi sorun olmaz. Bol su iç meyve ye ve havuç suyu bulmaya çalış . Bebeğin suyuna çok iyi Bunlar
Merveyavuzktm Duyjum benimde o aralarda suyum azalmıştı burdan havuç suyu içince artırdığını okumuştum 1 hafta içtim kontrole gittiğimde su az ya da sıkıntılı demedi sanırım işe yaradı. Tabi bunun yanında 3 lt yakın su Da içmek lazım
Nilveannesi10 Duyjum gebelik şekerin çıkmadıysa iç havuç suyunu. Yoksa komaya girersin. Allah korusun 🙏🏻 Bir de havuç suyu çok fazla da tüketme a vitamininin fazlası da çok kötü sonuçlar doğuruyor doktora sorarak uygula
Duuyguum Lavabo haricinde kalkmamaya çalış canm suyu bol tüket öyle okumuştum bende allahım şifa versin
Duyjum Merveyavuzktm aynen elimden geldiği kadar bende içiyorum. Cuma’ya kadar yapabildiğimi yapacağım inşallah 🙏🏽
Duyjum Nilveannesi10 şekerim normal o yüzden sorun olmaz sanırım. Suya yükleniyorum aynı zamanda 🙄 bakalım sonuç ne olacak