Superfreshlerim Smyraa_06 bu akşam 21-24 arası hepsi burada da indirime girecekler canım oradan takip edebilirsin
zcolak Smyraa_06 biz yeğenime almıştık. Şimdi oğluma kullanacağız sanırım akabinde ablam letgoda falan satar. Sizde oradan bakın sıfırlarının fiyatı almış başını gitmiş 🤦🏼♀️ 400 civarı bir şeye almıştık (en fazla 19ay önce) şimdi 750-800 fiyatları
Ps15 Smyraa_06 Ben hepsiburada'dan aldım çok da uygundu piyasaya göre, zaten odası da olduğu için az kullanması yeterli bizim için. Kurulumunu eşim yaptı internette videosunu bulmuştuk😄
Crescent96 Bende sepet beşik çok istiyorum beğeniyorum ama kimse önermiyor nedense😔 6 aydan sonra kullanamazsın diyorlar..
Smyraa_06 Crescent96 evet 6 aya kadar ama benim ilk bebeğim ikinciye kalır diye sonra ihtiyacı olana veririm 🙈
Selinish_ Valla ben park yatak aldım , letgo dan ikinci el beşik aldım 200 tl ye kaç ay işimi görürse iyi
Superfreshlerim Smyraa_06 hepsiburadadan çok fazla alışveriş yapıyorum ve çok bilindik bir alışveriş sitesi şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım
ozgeya Smyraa_06 instagram sayfaları var bu şekilde.Bebekonfor yazarsanız da internet siteleri çıkıyor.
Ozican Smyraa_06 annem almış 280 liraya bi sokak arası bir mağazadan.Içinde yatağı korumalığı cibinliği on numara beşik şaşırdım fiyatı harika bence.Sizde böyle yerlere bakın.Es geçiyoruz böyle mağazaları ama ummadık taş baş yarıyor 🤣
Dilanserdar Bende letgodan aldımm kadın hiç kullanmamış tertemiz 350 tl ye aldımm gören herkes çok beğendi