mutluyyyysaaak Arkadaşlar bilmiyorum hurafemi yoksa gerçekten de doğru çıkanlarınız oldu mu? Çin,Rus,Japon takvimine göre çocuğunuzun cinsiyetini bildi mi? veya bıçağa yada makasa otur, makas kız,bıçak erkek hangisine oturursan (haberin yok tabi senin hangisinde ne var diy) o oluyor diye? veya yüzük muhabbeti. ya o yüzük muhabbetinde ben anneme büyüklerme hep yaptım en baştan olan çocuklaronı sırasıyla bildi
Feminel16 mutluyyyysaaak yüzük, çin takvimi, bıçak makas, Rus takvimi hep tatlı yemem bütün herşey erkek bebeği gösteriyordu 32 haftalık olduk ve kızım olucak bende hiç biri tutmadı canım😊
nilly mutluyyyysaaak ben çin takvimine göre hareket etmedim... Sadece geriye dönük baktığımda iki çocuğum ikiside doğru tuttuğunu gördüm.
Akademisyenanne mutluyyyysaaak babannem yuzugu hamile kuzenlerime yapmisti. Tutmustu cinsiyet. Ben kucuktum o zamanlar hatirlarim hep😊 bir de pismis yumurtayi hamile kadinin sac teliyle ortadan ikiye keserlerdi. Onda da tutardi cinsiyet. Ben yuzuk testi yaptim. KiZ cikti. Cinsiyetimiz kiz😊
Nazlisezgin mutluyyyysaaak Tesadüf olabilir ama hepsi tuttu hatta kayımvalidme tuz testi yapmıştı onda bile kız çıktı kızım olcak 😂
mutluyyyysaaak Akademisyenanne diğerleri neysede yüzüğü büyüğüm babanneme yaptım 6 tane çocuğu var kız erkek erkek erkek kız diye gidiyor yüzük sırasıyla buldu. anneme yaptım, annemde 4 de durdu. e dursun bi zahmet kordonlarımı bağlanttım dedi😂
OznurC Bendede tutmadı çin takvimi falan hatta karnımı görenler hala erkek dimi diyor halbuki kız sivri bi karnım var çünkü kızda daha yayvan olur derler ya 😌 yüzük te bana 2 çocuk çıkmıştı ilki kız 2. Ci erkek ama kısmet 😀😀 yani çokta inanmıyorum böyle şeylere ama eğlenceli 😀😀
Akademisyenanne Aliss_36 https://www.google.com.tr/amp/s/m.mynet.com/bebegin-cinsiyetini-anlamak-icin-16-anneanne-yontemi-kadin-1181777
Sedaaa87 Bence de tamamen hurafe , çünkü o Çin Rus takviminde falan tamamen erkek gösteriyordu benim de ama kızım olacak ☺️Ayarlama yapmamıştım ama planlayanlar için kesin çözüm değildir bilginize
Akademisyenanne mutluyyyysaaak bizde de hic yanilma olmadi. Kuzenlerime erkek cikmisti. Erkek oldu😅 yani cok inanmamak lazim tabi. Ama eglencesine de olsa yapilir😊
mutluyyyysaaak Akademisyenanne aynen ya gerçektende, hani büyüklere yapıyorum sırasıyla tutuyor ya bitane mi şaşmaz😳😅
Ftmemne mutluyyyysaaak zaten iki seçenek olduğuna göre. Tutma oranı%50. O sebeple tutanlar tesadüf bence.
Melek31 mutluyyyysaaak benim üçüncü gebeligim ilk iki kizlarimda Çin ve Rus tuttu 23+2 günlüğüm oğlum olacak bunda da Çin Rus makas bıçak tuttu oğlum olacak kısmetse 🙏❤❤💙 birde kan damlatma testi de tuttu bende 10 cu haftadan beri oğlum olacağına emindim o testle
Yigido mutluyyyysaaak bende hepsini yaptım basından beri 35+5 olduk hala aynı sonrasında degisirmi bilemem ☺️