Denizlila00 Kızlar aranızda ovulasyonda t cizgisinin koyu gözükmesiyle gebelik öğrenen oldumu ? Oldu ise t çizgisi yumurtlamadan kaçgün sonra koyulaştı ? Resimli atabilecek varsa çok sevinirim🥰♥️
momof3 Denizlila00 Adet gününde ovülasyonun pozitif çıkması gebeliği gösteriyor.Çok nadir yanılma payı oluyor tabii ama ben de adetim 2 gün geçince evdeki ovülasyon testiyle öğrenmiştim hamile olduğumu 😌 Gebelik testinde daha geç belli olmuştu
Mucize001 Gecikme olduktan sonra hamillelik testinde hayalet çizgi cikmisti.sonra ovulasyon testi vardi ondada yine yumurtlamada olduğu gibi c kadar koyuydu.kan testi olan beta hcg 256,01 cikmisti
Sunay10_ 30 da yumutlama oldu test bitti son bir tane kaldı be ayın 2de dedim yapayım ne çıkar ve net çift sonra gebelik yaptım hamileyim
Denizlila00 momof3 canım ben adetin başlandıgıncdan itibaren 18.gün yumurtlamayı gördüm 20.gün yumurta çatladı. Bugün döngümün 24.günü .koyu görmedim henüz t cizgisini . Erkenmi diye merak ettim
Musel Denizlila00 daha erken bence 🙈 bi kaç gün daha bekleyin derim ben ☺️ Aynı şeyi bende yapıcam çünkü elimde 3 tane ovülasyon testi var denicem ama çıkmaz diye korkuyorum 1 hafta var adetime
Yello https://i.hizliresim.com/WXaYyL.jpg Benımde adet bıtımınde yaptıgım ovulasyon testlerı kac gundur boyle