Tugraninannesi Kızlar 29+5 deyim afedersiniz ama iç çamaşırıma sümüksü büyük top top parçalar geliyor şeffaf ve kokusuz acaba nişan gelmesi dedikleri bu mu oluyor yavaş yavaş mı geliyor yoksa normal olabilecek bişey mi?
zehranur123 Tugraninannesi nişan sümüksü ve kanlı kahverengi gelir vir anda gelir geldiğinide anlarsın zaten ama sizin bahsettiğiniz enfeksiyon daha nişan için çok erken
secl-ahmet Ben onu doktoruma sormustum ic camasirimi bazen gunde 3 kere degistiriyorum akinti dedi günlük ped filan kullanma mantar yapar pamuklu ic camasiri giy demisti nişan dediklerinin rengi filan farkli oluyor
Tugraninannesi secl-ahmet bende sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum özellikle pamuklu giyiyorum açıkcası Dr a sormaya çekindim
secl-ahmet Tugraninannesi günlük ped filan kullanma mantar oluyormus sonra bende ilk baslarda korkmustum ilk gebelik malum acemilik var , nişan doguma yakin olup hafif kanli daha sulu oluyormus öyle duydum
mercimek Nişan gelmesi için çok erken canım değildir umarım🙏🏻 Bide merak edip netten bakmıştım nişan nedir diye orda fotoğraflar vardı, nasıl bişey olduğunu görmek isterseniz bakın derim ama görüntü itibariyle mideniz bulanmaz umarım🤪🙈