Sninannesi Merhaba sevgili anneler. İnşallah çok yakın tarihte oğlumu kucağıma alacağım, inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz evlatlarımıza. Tüm herşeyi aldım, eksik kalmadı derken bebek yağını almadığımı farkettim. Sizin bebek yağı için önereceğiniz bir marka var mı? Sevgiler
1meleek Sninannesi amin 🙏 ben bebek bakımına dair herşeyi Dalin aldım, ablam yeğenlerimde onu kullanmış memnun kalmış nasipse 1 ay sonra olacak benimde oğlum 😌 Rabbim aldıklarımızı kullanmak nasip etsin 😌
Fasulyem22 Sninannesi bebek yağını alacaksan mustela al ama her banyoda kullanmak zorunda değilsin bir de cildine sürme mesela banyo yaptırdığım suya damlat bence
Deletedmom0026 Sninannesi canim muhendisoglunun sayfasinda bebek yagi ile ilgili calismalar ve markalar mevcut yildizlar listesinde var hepsi. Ben ordan aarastieip alisveris yapiyorum
Deletedmom0026 Sninannesi cunku calismalasinda gaz icin yaglarin faydali oldugunu masaj ile bunlarin onune gecilebilceginden bahsediyor. Uygun fiyatlilarda var icinde 20 liraya gordum bn birtane markasini hatrlamiyorm tek tek listeleyip bakarsan faydali olacaktir
Denizgiller Ben biobaby aldım içeriği temiz kokusu çok güzel trend yol da indirimdeydi 26 tl ye almıştım sanırım incele istersen
Bdjd Sninannesi burda okumusdum gebelik okulunda soylemislerdi ilk 6 ay bebe yagi kullanmayin diye bebeyin derisi cok hassas oldugundan deri altinda toplaniyomus
yigitmom_ Bdjd bende öyle duydum hatta bebek yağı degil losyon kullanin diye okudum burda ailem uni baby ve nivea kullanıyor ama ben kararsizim
Gamzelianne1453 Sninannesi bebek yagi ilk 6 ay kullanmicaz biliyosunuz dimi 😊 bebegin cildinin altinda katman kalinti olarak biriktigi icin sadece yenidogana losyon kullanabiliriz 😊
Rabia5541 SeymaSeker bende mustelanın alacağım nerden aldınız ne kadara aldınız şuan %31 indirimde trendyolda çok sık indirime düşüyor mu şuan 199 fiyatı alsammı 4 ürün ve çantası
SeymaSeker Rabia5541 bende trendyoldan indirimden aldım bence kaçırma arkadaşım bebeğine kullanıyor çok memnun