Kubraseyit00 Snszasla ben kimyasal geçirdim ekstra bişey almadim yalnızca folik asit kullandim. Kimyasaldan 1 ay sonra normal gebeliğim var. Ara verme korunma devam. :)
Snszasla Kubraseyit00 bende hemen başlayacağım folik asite en azından bi ön hazırlık olur insallah nasip olur hayırlı bi şekilde sağlıklı bi gebelik hastalık olarak devam ediyor su an bitsin eski düzene devam
Snszasla Betulsna teşekkür ederim canım 3 gündür kanama yoğun olunca kafam karışmıştı hangisi acaba diye en azından net bi fikir oldu
Snszasla Hazelkrnz haklısın gerçekten bu konuda etkisi oluyor düşünmemek lazım oluruna bırakmak en iyisi düşünmemeye odaklanacağım insallah faydası olur 🤗
Snszasla Toprak34 amin canım ya insallah biz de bunu fark edenler den olduk en azından doğal yollarla gebe kalabildigimizi öğrendik aslında insallah sağlıklı bi gebelik nasıp olur🙏
Snszasla Betulsna gerçekten böyle sancı yok ya acile gitsem gidilecek durumdayım belim ve kasıgım resmen kopuyor agrısı feciymiş tamamen etkiliyor alt taraftaki her yeri