23sekerkiz Nerden basliyacagimi bilemiyorum oncelikle bana ve kizim icin dua dden herkese sonsuz tesekkurler bu gunleri yasamak isteyen herkese rabbim yasamayi nasip etsin dogumdan cikali 6 saat oldu ama anca kendime gelebiliyorum.. Gelelim yasadiklarima en sonki kontrolumde 41 i doldurmak istemedigimi 40 dolunca dogumu baslatabilcdgimizi konustuk doktorumla ve karar verdik pazartesi yatis icin yanliz hic acilma yoktu bebek kanalda degildi dun sabah saat 7 de yatisim yapildi tahlillerim herseyimi yapildiktan sonra propes koydular ve tam 3 sntim acikligim oldu gelip gidipcagi muaynesi oldum sancim yoktu suni verceklerdi ama kendi sancim basladi once yarimsaat sonra 15 dk sonra 10 5 3 2 derken malesef oksijensin kaldim nefes alamadim ve makinaya bagladilar kizimin kalp atislari cok dusup strese girmisti ve gece biranda apar topar sezeryana alindim sezeryandan once olan siddetli sancilarim karnimin icini yirtmis olmaliydiki uyanmaya basladigimda hala sanci cekiyordum rabbim boylesini hayirli gormus kizim yanimdaya binlerce defa sükurler olsun insallah bu yolda rabbim kimseyi caresiz birakmasin saglicakla kalın guzel anne ve anne adaylari 🥰🥰🤗🤗
Nuray_Eymen Herşeyin hayırlısı canım benim tek sağlıklı olun da gerisi teferruat zaten 🙏 allahım yavrularımıza sağlık sıhhat versin 😊
Badevehande Açılman yoksa ve bebek kanala inmemişse neden normal denedin kuzum zor olmuştur keşke acı çekmeden sezeryan olsaydın😢❤️
23sekerkiz Badevehande yapabilirim sandim ama sancilarim artinca oksijensiz kalabilcegimi boyle olacagini dusunememistik hersey biranda gerceklesti neye ugradigimi sasirdim ama olsun cok sukur bugunlere 🤲🤗