_Merius_ Merhaba happymom anneleri anne adayları bazılarınızın bildiği üzere demet digesu isimli arkadaşımızın kanseri yeniden nüksetmişti ve bebeği doğuma hazır olan zamana kadar tedaviye başlanması mümkün değildi şuan italyada dünyanın en iyi kanser hastanesinde tedavisi için planlamalar yapıldı dr görüşleri alındı lakin daha önce tr de yapilan yanlış tedavi italya da ki tedavinin aksamasına sebep oldu Yarın sabah demet 'ın kızı alessia 34. haftasinda dünyaya gelecek ve hemen ardından kemoterapi radyoterapi ve kanser sonucu kırılan köprücük kemiği için bi ameliyat süreci başlayacak inşallah arkadaşımız bu zor günleri Allahın izniyle bi şekilde atlatacak bizler içimizde mucizelerimizi taşıyoruz ve bizim dualarımız bir şekilde yerini bulacak sizden sadece dua bekliyor demet kendisi artık bu platformda bulunmuyor çünkü herşeyden biraz uzaklaşmak istedi ama herkese çok cok selam söyledi hadi güzel anneler bence bu mucize dualarımızla demeti bulur ve ona yavrusunu sağlıkla keyifle buyutme sansini verir 🧡🧡🙏🙏🧡🧡
Ceyda28 _Merius_ herşey boğazımda düğümlendi şuan ne diceğimi bilemiyorum Rabbim evladını anasız bırakmasın İnşaAllah bol bol dua edeceğim 🙏
Sayalcan _Merius_ kızının kordon kanı alınıp saklasın. Belki Bi faydası olur. İletişim halindeyseniz bu bilgiyi kendisiyle değerlendirin. 🙏🌸🌺🌼
Suna_Aysal _Merius_ cok üzüldüm ne dicegimi bilemedim allah ikinisinide birbirine bagislasin 🙏 bebeginde herhangi bir problem varmi 🙁
Supermommy _Merius_ canım bende cok dua ettım edıyorumda allah onu ve evladına saglık versın ınsallah🙏🏻
Aleyyynavefa Bu gece onun için okudum bağışladım , edebildiğimiz kadar dua edelim yavrusuna bagislasin Allah😢
Guguk _Merius_ bulamadım bir türlü postu adını da unuttum. Sabitler misiniz demişti dua istemişti ama göremiyorum şimdi