Cakirhediye Evet bende burda sessiz sessiz doğum hikayelerini okuyorak kendince kendini rahatlatmaya çalışan annelerden biriydim ilk hamileligimi adet gecikmesi ile gittiğim doktordan öğrenmiştim ama öğrendiğimde onu zaten kaybetmisim😔neyse devam edelim sonrasında hemen yine hamile kaldım ewde idrar testi yapmıştım negatifti ama adetimide olmamistim doktora gittim betaya bakıldı ve hamileydim kalp atisiydi detaylı ultrasondu derken geldik 39. Haftaya 😄😄ilk eşimle otururken ara ara karnıma sancı girmeye başladı dakika tuttum yarım saatte bir geliyodu hemen telaş başladı bende düzenliydi ve sürekli dakikalar düşüyordu en son 5 dakikayı gördük ama benim sancılar çok hafif 😄 ne güzel sancı dedim kendi kendime doktora gittiğimde 1 cm açıklık sancida yok denildi benim moral sıfır ne hayallerle girmiştim oysa😏neyse diğersi gün yine aynı doktor yine 1 cm açıklık vee o günün gecesinde benim artık sancilara dayanacak gücüm kalmamıştı olmuyo diyordum kendime dogmayacak dakika tuttum sancılar 4 dk düştü 😳hemen hastaneye çıktık yolda aşırı trafik hastaneye vardığımda 9 cm açıklık vardı hemen acil doğuma alindim suyum patlatildi ama bebek yukardaydi hala bende ikinamadim nst bağlı aşağıya inene kadar baya bi ıkindim kafası gelmişti artık tekrar çatıya çıktım iki ikinmamda aktı kızım içimden 😊🥰20 dk içinde dogurdum kızımı herşey uçup gitti sancılar.. ağrılar.. yok oldu şimdi 2 günlüğz gece kuşu olduk kızımla yeni hayata adapte oluyorz Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu darısı dogurmayi dört gözle bekleyen hamislerimize😊😊🙏 bu arada kızım 3.450 grm doğdu 200 hastaneden çıkmadan verdik ama alicaz o kiloları tekrar😄
Musel Cakirhediye yaaa çok güzel ❤️ En güzelide normal doğum yapmışsınız herkes çok kötü felan diyor dayanılmayacak kadar sancılımı
Deletedmom00170 Cakirhediye Sağlıkla büyüsün bebek♡Allah isteyen;Dileyen: o duygunun hakkıni verebilecek herkese anne baba olmayı nasip etsin inşallah 💙
Seda_123 Cakirhediye Normal doğumdan korkuyorum ama insallah bi sıkıntı çıkmaz da normal yaparım bende 😁 Sancılardan çok korkuyorum birde kimisinin zor oluyor benim nasıl olacak bilmiyorum hep aklımda bunlar var yaa 🤷♀️
Cakirhediye Musel yok dayaniyosun sancilara bana sancı değilde doğumdaki ikinma zor oldu sadece 😊ama her türlü doğuruyosun sıkıntı yok 😄😉
Dilanserdar 39haftada mı doğum oldu ilk gebeliğiniz mi allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🌼
Musel Cakirhediye iyi o zaman ya normal doğum kadar güzeli varmı ne güzel rabbim size nasip etmiş normal doğumu ❤️
Ceyda28 Cakirhediye ayy şükür senden haber geldi gözün aydın kuzum Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza🤗🌼
Cakirhediye SevalK sancı geldi yani adet ağrısı gibi geldi ilk basta yavaş yavaş şiddetleniyo canm iki hafta önce biraz pembemsi akıntı gelmişti bide
Nurlella Cakirhediye canım bende 37 oldum bugün duşta dediğin gibi hafif adet agrısı gibi ağrım oldu ama başka hiç belirti yok sence Doğum yakınmıdır
mervezeze hayırlı uğurlu olsun bebisiniz rabbim bize de kolay doğum nasip etsin inşallah 40+2 yim bekliyorum